184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Szent István Napok
Szent István Napok
Mosonmagyaróvár, 2024. augusztus 17 - 20.
A Szigetköz egyik legjobb programja kerül megrendezésre ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen számtalan zenei koncerttel és kiegészítő programmal rukkolnak elő a szervezők.
bővebben
Berényi Napok
Berényi Napok
Mezőberény, 2024. augusztus 18 - 19.
Hosszú évek hagyományaként rendezik meg ezt a nagyszabású mezőberényi eseményt. A több napos rendezvény pontjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Zenés műsorszámok, gyermek programok és főzőverseny várja az ide látogatókat.
bővebben
Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2024. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2024. augusztus 19.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2024. augusztus 21 - 25.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Lengyeltóti, 2024. augusztus 22 - 25.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Bujtor István Filmfesztivál
Bujtor István Filmfesztivál
Balatonszemes, 2024. augusztus 22 - 25.
Nagy színészünk szellemi örökségének állít méltó emléket ez a különleges nyári feszt a Balaton parti városkában. A fergeteges hangulat és a vízpart közelsége mindenkit a programra csábít Balatonszemesen.
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2024. augusztus 23 - 25.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkány, 2024. augusztus 23 - 25.
Ha nyár, akkor a harkányi gyógyfürdő mindenki előtt nyitva áll. Itt nem csak kellemes strandolás vár mindenkire, hanem különleges program kínálat is.
bővebben
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresegyház, 2024. augusztus 24.
Az ifjúság hívta életre ezt a veresegyházi eseményt, ugyanis a településen ezidáig nem volt megfelelő lehetőség a fiatalok kikapcsolódására, azonban most, hogy megrendezésre kerül ez a rendkívüli program, ennek vége!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!