184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2024. augusztus 15 - 20.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2024. augusztus 16 - 20.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2024. augusztus 16 - 20.
A vizek, valamint a vízisportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel hívnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2024. augusztus 16 - 19.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
AeroFest Repülőnap
AeroFest Repülőnap
Hajdúszoboszló, 2024. augusztus 16 - 18.
Akit vonz a felhők közötti lét, imádja a magasságot, a repülők robaját, a látványos bemutatókat, annak mindenképpen részt kell vennie a hajdúszoboszlói reptéren megrendezésre kerülő eseményen.
bővebben
Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2024. augusztus 17 - 20.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Madzagfalvi Napok
Madzagfalvi Napok
Békés, 2024. augusztus 17 - 19.
A Békés megyei városban, Békésen, a sokadik alkalommal megtartandó eseményt az idén is sokunk örömére megrendezik, méghozzá többszáz programmal. A madzagfalvi napokon nagy durranásra számíthatnak a kiérkező vendégek.
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2024. augusztus 17 - 20.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény évről évre szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
Botanica Expo
Botanica Expo
Debrecen, 2024. augusztus 17 - 20.
A szervezők minden kedves botanica iránt érdeklődőt szívesen látnak egy pozsgásokkal teli csodás hétvégére. A debreceni Dózsa tér és a Kölcsey Központ virágba borul, hogy illatokkal, színekkel kápráztasson el minden látogatót.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2024. augusztus 17 - 20.
Galiba a kis liba a névadója ennek a gyerekrendezvénynek, mely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!