158 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Mézes fesztivál
Mézes fesztivál
Doboz, 2024. július 6 - 7.
„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” - Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak a nyáron megrendezésre kerülő méz témájú eseménynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is tartanak.
bővebben
Kakasfesztivál
Kakasfesztivál
Mozsgó, 2024. július 6 - 7.
Már sokadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amely több napon keresztül várja a nagyközönséget. A színes programok teljes tárházát vonultatják fel a szervezők.
bővebben
Árokszállási Nyár
Árokszállási Nyár
Jászárokszállás, 2024. július 6.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászárokszálláson az idén is készülődik valami, mely összehozza az embereket. Az összes korosztály számára megrendezésre kerülő rendezvénysorozat várja az érdeklődőket. Több napos jászárokszállási esemény, ahol kellemes percekkel gazdagodhat
bővebben
Othello fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Fábiánháza, 2024. július 6.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán most nem csak gyermekzsivajtól lesz hangos az iskolaudvar, hanem a község lakóitól és a környékbeli látogatóktól. Ezen az eseményen mindenkinek helye van, aki szereti a jó kedvet és a kellemes szórakozást.
bővebben
Kocsitoló Fesztivál
Kocsitoló Fesztivál
Kocs, 2024. július 6.
Kocson kerül megtartásra a népszerű rendezvény, amely a kocsit készítő mestereknek állít emléket. A többnapos feszten a kocsitoló versenyeké a főszerep. A versenyen több fős csapatok indulnak, hogy elnyerjék a rangos kupát.
bővebben
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertőszéplak, 2024. július 7.
Többnapos rendezvényre hívják a látogatókat, ahol a program elsődlegesen a segítő kutyák munkáját népszerűsíti, de fontos helyet kapnak a kutyás sportok is az eseményen. Érdekes kilátogatnia a helyieknek és a környékbelieknek egyaránt.
bővebben
Ébresztő Fesztivál
Ébresztő Fesztivál
Csákvár, 2024. július 10 - 14.
A csákvári Római Katolikus Plébánia szervezésében kerül megrendezésre ez a több napos eseménysorozat. Számtalan programlehetőség, barátságos környezet, jó hangulat és remek társaság várható.
bővebben
Cirkuszok éjszakája
Cirkuszok éjszakája
Balatonlelle, 2024. július 11 - 13.
A Magyar Nemzeti Cirkusz előadásában idén is elérkezik a népszerű program a Balaton parti városba. Azon családok, amelyek itt töltik nyaralásukat, látogassanak el az előadásra, biztosan nem fogják megbánni.
bővebben
Drift Fesztivál
Drift Fesztivál
Máriapócs, 2024. július 11 - 13.
Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drift versenyek. Most itt a kedvező alkalom, hiszen Máriapócson szervezik meg az egyik legnagyobb driftes bulit.
bővebben
Tisza-tavi Napok
Tisza-tavi Napok
Tiszafüred, 2024. július 11 - 14.
Egész napos programokkal színesített tiszafüredi eseményre várják a kedves vendégeket, mely évről évre hatalmas érdeklődésnek örvend. Családi rendezvényekkel tarkított programsorozat mindenki számára.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!