158 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Harkányi Fürdőfesztivál
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkány, 2024. augusztus 23 - 25.
Ha nyár, akkor a harkányi gyógyfürdő mindenki előtt nyitva áll. Itt nem csak kellemes strandolás vár mindenkire, hanem különleges program kínálat is.
bővebben
Veteránautós és Motoros Találkozó
Veteránautós és Motoros Találkozó
Sződliget, 2024. augusztus 25.
Egy jármű kiállítás a Duna-part ölelésében, hatalmas fák árnyékában, ahová hatalmas szeretettel várják az érdeklődőket. A legkülönlegesebb járművekkel találkozhat az idelátogató tömeg, legyen az autó, motor, traktor vagy bármi, ami gurul.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2024. augusztus 25 - szeptember 2.
Ez a nyíregyházi rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2024. augusztus 25.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2024. augusztus 28 - szeptember 1.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros összejövetel bármely érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Farmer Expo
Farmer Expo
Debrecen, 2024. augusztus 29.
A vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás a legnagyobb szakmai kiállítások közé tartozik, amelyre szakmabeli és nem szakmabeli látogatót is várnak.
bővebben
Off Road Fesztivál
Off Road Fesztivál
Gyenesdiás, 2024. augusztus 29 - szeptember 1.
Aki viszolyog a sártól, annak nem feltétlenül ez az ideális rendezvény. Ellenben, aki szereti az autókat, a sebességet és nem zavarja a sár, annak igazi off-road életérzésben lehet része. Aki kilátogat az eseményre, annak hatalmas élményben lesz része, különösen, ha csatlakozik
bővebben
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Évről évre nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztro programok lehetőségét is kínálja. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2024. augusztus 31.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2024. augusztus 31.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!