158 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2024. augusztus 10.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2024. augusztus 10 - 11.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2024. augusztus 11 - 17.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a program szervezői.
bővebben
Mulatós fesztivál
Mulatós fesztivál
Budapest, 2024. augusztus 13 - 14.
A mulatós zene Magyarországon egyre népszerűbbé válik, immáron nem csak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály számára is közkedvelt stílus. Ezen a budapesti bulin mehet a csettintgetés, a tapsolás, üvöltheti mindenki a refrént, de ha tudja, az összes nótát kísérheti az
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2024. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2024. augusztus 15 - 20.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2024. augusztus 16 - 20.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2024. augusztus 16 - 19.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2024. augusztus 17 - 20.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Madzagfalvi Napok
Madzagfalvi Napok
Békés, 2024. augusztus 17 - 19.
A Békés megyei városban, Békésen, a sokadik alkalommal megtartandó eseményt az idén is sokunk örömére megrendezik, méghozzá többszáz programmal. A madzagfalvi napokon nagy durranásra számíthatnak a kiérkező vendégek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!