158 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2024. augusztus 1 - 3.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
Boszorkány fesztivál
Boszorkány fesztivál
Szeghalom, 2024. augusztus 2 - 3.
Az augusztus első hétvégéjén megrendezendő boszorkányos eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény díjmentesen látogatható bármely korosztály számára.
bővebben
Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2024. augusztus 2 - 4.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
BalatonGreen Fesztivál
BalatonGreen Fesztivál
Alsóörs, 2024. augusztus 2 - 4.
Egy rendkívül izgalmas és emellett kiemelkedően környezetbarát rendezvényre invitálnak mindenkit a szervezők a Balatonra. Ez az egyedülálló esemény számos program lehetőséget kínál a gasztronómia, a sport, a turizmus témaköreiben, s mindezt a lehető legkörnyezetkímélőbb
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Újkígyós, 2024. augusztus 3.
Ha nyár, akkor ideje előszedni a garázsból a kétkerekű járgányokat! Le a ponyvával és irány az újkígyósi motoros találkozó, mert a település nem mulasztja el megszervezni ezt a napot. Itt minden motorkedvelőnek helye van, hisz tárt karokkal várja egy remek közösség.
bővebben
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Jászberény, 2024. augusztus 4.
Magyarország méhészei évről évre Jászberényben találkoznak ezen a nagysikerű találkozón. A programot a mézkirálynő érkezése nyitja, majd megnyitják a vásárt. Mézkirálynő felvonulás, élő méhcsalád bemutató illetve különleges versenyek színesítik a programot.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Hajdúszoboszló, 2024. augusztus 8 - 11.
És máris itt egy újabb program fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár sem telhet el különleges járművek nélkül. A kamionosok és a driftelők találkoznak egymással ezen a nyáron.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2024. augusztus 9.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek a résztvevők.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2024. augusztus 9 - 11.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű program sorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Dunaújváros, 2024. augusztus 9 - 11.
Fékcsikorgatás, füstölő autógumik, adrenalin, száguldás. Ezek és számos programok várják a látogatókat az autós találkozón. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület javára támogatja az adománygyűjtést.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!