180 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Kultúr Pince Zenei Fesztivál
Kultúr Pince Zenei Fesztivál
Tök, 2024. június 14 - 15.
A község pincesora szélesre tárja kapuit az érdeklődők előtt, hogy megkóstolhassák a finomabbnál finomabb borokat, megízlelhessék a különleges gasztronómiai csodákat és bővítsék ismereteik tárházát a művészet és zene terén.
bővebben
Déli Blokk Motoros Találkozó
Déli Blokk Motoros Találkozó
Sándorfalva, 2024. június 14 - 16.
Jó levegő, tóra néző panoráma, hangos motorok, berregés és brümmögés. Mindez és még számos program várja a kedves érdeklődőket ezen az eseménysorozaton. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekkel érkezőkre, így számukra is több lehetőséget biztosítanak a
bővebben
Tanévzáró fesztivál
Tanévzáró fesztivál
Kecskemét, 2024. június 14.
Végre újra kacagástól lesz hangos a város főtere, hisz ezen a nyáron is együtt búcsúztatják a dákok a tanévet, mégpedig egy - már hagyománnyá vált - vetélkedővel. S ami azután jön, az lesz az igazi fergeteges forgatag.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Pápa, 2024. június 14 - 16.
Az évente megrendezésre kerülő pápai programon művészeti együttesek bemutatói, gasztronómiai rendezvények, sörfesztivál és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Voluta Nemzetközi Vízi Fesztivál
Voluta Nemzetközi Vízi Fesztivál
Mosonmagyaróvár, 2024. június 14 - 15.
Több éve már, hogy rendszeresen megtartják a mosonmagyaróvári vízi fesztet. A térség talán egyik legnagyobb vonzerővel bíró rendezvénye a természetbe hívja az érkezőket. A kanyargó vizek kalandra csábítanak mindenkit a programok alkalmával.
bővebben
Galiba Napok
Galiba Napok
Újkígyós, 2024. június 15.
A nyár nem telhet el különleges kézműves rendezvény nélkül. Az újkígyósi falunapokon megrendezik a focibajnokságot is, amelyre számtalan csapat nevezése várható. Egész hétvégét betöltő különleges programok lesznek a helyszínen.
bővebben
Nyárindító fesztivál
Nyárindító fesztivál
Üllés, 2024. június 15.
A Csongrád megyei Üllésen kerül megrendezésre a nyarat indító program sorozat, mely újra várja a kikapcsolódni vágyó érdeklődőket. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény számtalan érdekes programmal kedveskedik a látogatóknak.
bővebben
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Regöly, 2024. június 15.
Evés és oldschool járgányok! Kell ennél több? Ha igen, az is fellelhető ezen az eseményen. Szeretettel várnak bármely kedves látogatót ezen a regölyi falunapon.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Martfű, 2024. június 15.
Egy kis időutazás várja az érdeklődőket a martfűi Művelődési Központ előtti tér. A veterán járművek szerelmesei átélhetik a múlt szépségeit a kiállított járművek között. Lehetőség nyílik egy élményfotózásra, mely során a kellékek és a díszlet tökéletesen
bővebben
Tündérfesztivál
Tündérfesztivál
Sopron, 2024. június 15 - 16.
A soproni kulturális programok közül a tündérfesztet nem érdemes kihagyni. A nyári napfordulóhoz szorosan kötődő családi esemény leginkább a gyerekeknek szól. Az egynapos rendezvény évről évre Közép-Európa leghosszabb terén, a soproni Deák-téren kerül megrendezésre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!