180 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2024. augusztus 17 - 20.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Madzagfalvi Napok
Madzagfalvi Napok
Békés, 2024. augusztus 17 - 19.
A Békés megyei városban, Békésen, a sokadik alkalommal megtartandó eseményt az idén is sokunk örömére megrendezik, méghozzá többszáz programmal. A madzagfalvi napokon nagy durranásra számíthatnak a kiérkező vendégek.
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2024. augusztus 17 - 20.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény évről évre szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
Botanica Expo
Botanica Expo
Debrecen, 2024. augusztus 17 - 20.
A szervezők minden kedves botanica iránt érdeklődőt szívesen látnak egy pozsgásokkal teli csodás hétvégére. A debreceni Dózsa tér és a Kölcsey Központ virágba borul, hogy illatokkal, színekkel kápráztasson el minden látogatót.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Mosonmagyaróvár, 2024. augusztus 17 - 20.
A Szigetköz egyik legjobb programja kerül megrendezésre ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen számtalan zenei koncerttel és kiegészítő programmal rukkolnak elő a szervezők.
bővebben
Berényi Napok
Berényi Napok
Mezőberény, 2024. augusztus 18 - 19.
Hosszú évek hagyományaként rendezik meg ezt a nagyszabású mezőberényi eseményt. A több napos rendezvény pontjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Zenés műsorszámok, gyermek programok és főzőverseny várja az ide látogatókat.
bővebben
Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2024. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2024. augusztus 19.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2024. augusztus 21 - 25.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Lengyeltóti, 2024. augusztus 22 - 25.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!