180 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2024. augusztus 9 - 11.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű program sorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Dunaújváros, 2024. augusztus 9 - 11.
Fékcsikorgatás, füstölő autógumik, adrenalin, száguldás. Ezek és számos programok várják a látogatókat az autós találkozón. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület javára támogatja az adománygyűjtést.
bővebben
Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2024. augusztus 10.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2024. augusztus 10 - 11.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2024. augusztus 11 - 17.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a program szervezői.
bővebben
Mulatós fesztivál
Mulatós fesztivál
Budapest, 2024. augusztus 13 - 14.
A mulatós zene Magyarországon egyre népszerűbbé válik, immáron nem csak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály számára is közkedvelt stílus. Ezen a budapesti bulin mehet a csettintgetés, a tapsolás, üvöltheti mindenki a refrént, de ha tudja, az összes nótát kísérheti az
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2024. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2024. augusztus 15 - 20.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2024. augusztus 16 - 20.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2024. augusztus 16 - 19.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!