180 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2024. július 19 - 20.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Restart fesztivál
Restart fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. július 19 - 21.
Bátran látogasson ki mindenki erre a nagyszerű zalaegerszegi sport fesztre, hogy közelebb kerülhessen magához a sporthoz, hiszen egy új sportág elsajátítása vagy a bemutatók megtekintése mindenkinek segítséget nyújthat az elindulásban.
bővebben
Tőserdő Szépe fesztivál
Tőserdő Szépe fesztivál
Lakitelek, 2024. július 20 - 21.
Lakitelek ad otthont ennek a nem mindennapi színvonalú eseménynek, amely már évek óta hódít a térség rendezvényei között. Az országos hírű szépségverseny és az azt kísérő különleges programkínálat sokakat vonz.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Mezőkovácsháza, 2024. július 20.
A szezon egyik legnagyobb szabadtéri partyjával várják a szervezők az érdeklődőket. Népszerű hazai DJ-k sora vonul színpadra, hogy őrült hangulatot csináljon az összes bulizni vágyónak.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2024. július 20.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2024. július 20.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2024. július 24 - 28.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Soltszentimre, 2024. július 26 - 27.
A Bács-Kiskun megyei település egyik évben sem hagyja ki repertoárjából a nagy látogatottságnak örvendő autós összejövetelt. A község önkormányzata évről évre örömmel támogatja az eseményt, hogy egy remek program jöhessen létre a helyieknek és a környékbelieknek.
bővebben
Mária Napok
Mária Napok
Balatonmáriafürdő, 2024. július 26 - 28.
A hagyományoknak megfelelően mindenkit hív a különleges zenekari találkozó a Balaton partján. Akik éppen nyaralásukat töltik, a hangulatos Balaton parti városban mindenképpen nézzenek be a rendezvényre.
bővebben
Autohifi és Tuning Fesztivál
Autohifi és Tuning Fesztivál
Muhi, 2024. július 26 - 28.
Egy jó kis összeröffenésre invitálják a jármű rajongókat a Muhi-tóra. Az ország egyik legismertebb rendezvénye nem maradhat el. Kocsik, motorok, tuning, napsütés, vízpart, strandolás. Ezek és megannyi élmény várja a látogatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!