139 találat 2024. máj. 16. és 2025. jan. 31. között

Autó- és járműipari Seregszemle
Autó- és járműipari Seregszemle
Debrecen, 2024. május 24 - 26.
Egy rendezvény, amely első benyomásra a férfiakat célozza meg, azonban ahogy az első sikeres alkalom is bizonyította, a család bármely tagja egész napos szórakozásra talál benne.
bővebben
Városligeti Gyereknap
Városligeti Gyereknap
Budapest, 2024. május 25 - 26.
Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.
bővebben
Hetedhét játékfesztivál
Hetedhét játékfesztivál
Székesfehérvár, 2024. május 25 - 26.
A székesfehérvári gyereknapot a Hetedhét játékfeszt nyitja meg. A rengeteg játék, a kalandos kihívások, a szórakoztató és vidám előadások az összes család számára megfelelő kikapcsolódást kínálnak.
bővebben
Háry János Mesefesztivál
Háry János Mesefesztivál
Szekszárd, 2024. május 25 - 26.
Egy teljes hétvégén a gyerekek lesznek középpontban a szekszárdi mesefeszten. Különleges mese előadások és programok várhatók, amelyek mind a gyerekeknek szólnak, a gyerekekért vannak.
bővebben
Parázs Varázs
Parázs Varázs
Dunaújváros, 2024. május 25 - 26.
A rendezvény a társas kapcsolatok erősítésére, a szórakozásra és a családokra fordít nagy hangsúlyt. A több éve megrendezésre kerülő dunaújvárosi családi hétvégére egyre több család szokott kilátogatni.
bővebben
Gyereknap
Gyereknap
Bikal, 2024. május 25.
Egész nap csak a gyerekeknek szóló programokkal hívják a családokat. A gyermekek napján bármi megtörténhet, ami az önfeledt szórakozáshoz kell.
bővebben
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Vecsés, 2024. május 25 - 26.
Ezen a népszerű vecsési gyereknapon újra hatalmas programkínálattal várja a családokat a város, amely Budapesttől nem messze található.
bővebben
Sakkfesztivál
Sakkfesztivál
Zalakaros, 2024. május 25 - június 1.
Zala megyében rendezik a több, mint 30 éves múlttal rendelkező eseményt, mely a hosszú évek alatt a település egyik legjelentősebb rendezvénye lett. Nemzetközi szintű verseny, mely már a kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik, hiszen a magas résztvevőszám is ezt bizonyítja.
bővebben
Telki fesztivál
Telki fesztivál
Telki, 2024. május 25.
A Pest megyei községben rendezik a már jól ismert programsorozatot, mely egy sokszínű meglepetésekkel tarkított rendezvény. Több, mint 15 éve, hogy megszületett az esemény ötlete, s azóta is rendszeresen megtartják a helyiek az ünnepet.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hévíz, 2024. május 25.
A futás szerelmeseinek nagy örömére Hévízen ismét megadatik a lehetőség a mozgásra. A sokadik alkalom már, hogy lehetőséget biztosít erre a hévízi esemény. Több távon is megmérettethetik magukat a sportos érdeklődők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!