139 találat 2024. máj. 16. és 2025. jan. 31. között

Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2024. május 18.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Eger, 2024. május 19 - 20.
Felejthetetlen élményekben gazdag családi eseményt kínál a település bármely érdeklődőnek pünkösdkor. Az ünnepi hétvége során az egri vár vitézeinek csatái mellett változatos programok, látnivalók várják az érdeklődőket.
bővebben
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Ibrány, 2024. május 19.
Ezen a nyáron is megszervezik az összejövetelt az autórajongóknak. A jelenlévők megmutathatják egymásnak a tuningolt vagy klasszik verdáikat, a legextrémebb felszereléseiket, a kényelmes és kirívó kárpitozást, a hangos motorokat és a dupla kipufogókat.
bővebben
Don Bosco Fesztivál
Don Bosco Fesztivál
Kazincbarcika, 2024. május 21 - 25.
A több napos kazincbarcikai rendezvénysorozat újra megrendezésre kerül. A programok bármely korosztály számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A szórakoztatásáról már híres esemény kellemes élményekkel gazdagítja a vendégeit.
bővebben
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Budapest, 2024. május 23 - 24.
A Várkert Bazár ad otthont évről évre a budapesti eseménynek. A diák médiásoknak szervezett rendezvényen díjkiosztók, sztárok, színes programok lesznek.
bővebben
Hétvölgy Fesztivál
Hétvölgy Fesztivál
Ózd, 2024. május 23 - 26.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon a nagy népszerűség hatására kerül megrendezésre a rendezvény, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. Az esemény egy izgalmas kavalkádnak ígérkezik, a korábbi évekhez hasonlóan.
bővebben
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Budapest, 2024. május 23 - 25.
Budapest 50 különböző helyszínét látogathatják meg az érdeklődők az ismét megrendezésre kerülő alkalom jóvoltából. A rendezvény napjai alatt több, mint 100 program várja a műtárgyak érdekes világa iránt érdeklődőket.
bővebben
Kistarcsai Napok
Kistarcsai Napok
Kistarcsa, 2024. május 24 - 26.
Utcai és sport tevékenységekkel, kiállításokkal, egészségügyi programokkal várnak mindenkit a szervezők a falunapra, amely az összes korosztály számára ígér felejthetetlen kikapcsolódást.
bővebben
Dóm téri Kavalkád
Dóm téri Kavalkád
Szeged, 2024. május 24 - 26.
A városban május hónapot sokan kedvelik, hiszen ez a vigasságok ideje. Ifjúsági zenekarok koncertjei, disco zene, fúvószenekari koncertek sokasága várja az érkezőket a szegedi helyszínre.
bővebben
Gesztenyevirág fesztivál
Gesztenyevirág fesztivál
Sümeg, 2024. május 24 - 26.
A különleges több napos eseményre egyre többen érkeznek a Balaton környéki városba, hiszen itt minden megtalálható, amely a kellemes és kulturált kikapcsolódáshoz szükséges. A sümegi rendezvény több helyszínen folyamatosan várja az érdeklődőket egész hétvégén.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!