139 találat 2024. máj. 16. és 2025. jan. 31. között

Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2024. szeptember 13 - 15.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2024. szeptember 14.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sport programok lehetőségével várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2024. szeptember 17 - 19.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2024. szeptember 19 - 21.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Budapest, 2024. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2024. október 31 - november 3.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2024. november 8 - 10.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
HR Fest
HR Fest
Debrecen, 2024. november 14.
Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.
bővebben
Magyar Marketing Fesztivál
Magyar Marketing Fesztivál
Budapest, 2025. január 23.
Az üzleti világ résztvevőinek immár 2014 óta van lehetőségük értesülni a legújabb kkv marketing trendekről, változásokról egy színvonalas szakmai konferencia keretein belül. Az eseményen évről-évre teltházas előadásokat hallhatnak az érdeklődők nívós előadóktól.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!