139 találat 2024. máj. 16. és 2025. jan. 31. között

Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2024. augusztus 2 - 4.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2024. augusztus 9.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek a résztvevők.
bővebben
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Dunaújváros, 2024. augusztus 9 - 11.
Fékcsikorgatás, füstölő autógumik, adrenalin, száguldás. Ezek és számos programok várják a látogatókat az autós találkozón. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület javára támogatja az adománygyűjtést.
bővebben
Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2024. augusztus 10.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2024. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2024. augusztus 17 - 20.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2024. augusztus 17 - 20.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény évről évre szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2024. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2024. augusztus 21 - 25.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Lengyeltóti, 2024. augusztus 22 - 25.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!