147 találat 2024. ápr. 3. és 2024. nov. 30. között

Akkor és Most jármű Expo
Akkor és Most jármű Expo
Esztergom, 2024. április 27 - 28.
Itt az ideje újra egy kis közös nosztalgiának! Vagy inkább a jövőbe tekintenének? Az esztergomi Rugby Club Hotel területén megrendezésre kerülő programsorozaton mindkettőt megtehetik! Veterán járgányok és a legújabb modellek kiállítása várható, míg a szem ellát.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hatvan, 2024. április 27.
A nagy érdeklődésnek örvendő sportos feszt újra megrendezésre kerül. A sokak által kedvelt futásra már várják a jelentkezőket az esemény szervezői. A hatvani futó ünnep bárki számára látogatható.
bővebben
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál
Budapest, 2024. április 27.
Interaktív családi esemény vár kicsiket és nagyokat, mindenkit, akik érdeklődnek az építészet iránt. A budapesti rendezvény izgalmas felfedezéseket, színes gyermekprogramokat, meséket és sok-sok látványosságot kínál a látogatók számára.
bővebben
Utcatánc fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Délegyháza, 2024. április 27.
A Tánc Világnapját az UNESCO egy tagszervezete hozta létre 1982-ben, melynek célkitűzése a különböző táncok népszerűsítése. Mi lehetne hát méltóbb ünneplése ennek a csodálatos nemzetközi napnak, mint egy táncbemutatókkal fűszerezett, kellemes délután?
bővebben
Totalcar Parkoló Parádé
Totalcar Parkoló Parádé
Budapest, 2024. április 28.
A négy kerék szerelmeseinek remek kikapcsolódást nyújt ez a budapesti rendezvény. Itt nem lesz fékcsikorgatás és gumiégetés, ezzel szemben rengeteg információval gazdagodhatnak a résztvevők, kérdezhetnek bátran a jelenlévő szakértőktől.
bővebben
Retro Majális
Retro Majális
Felsőtárkány, 2024. május 1.
A gyönyörű Felsőtárkány újra különleges programokkal várja az érkezőket a Majálison, mint például tréfás vetélkedőkkel, táncbemutatókkal és mindenféle retro cuccal.
bővebben
Városligeti Majális
Városligeti Majális
Budapest, 2024. május 1.
A Húsvéttal együtt elérkezik a majálisok ideje is. Nincs ez másként a fővárosban sem. Felhőtlen kikapcsolódásra vágyóknak a legtökéletesebb program.
bővebben
Kertvárosi Majális
Kertvárosi Majális
Budapest, 2024. május 1.
Igazi gyereknapi majálisra hívnak és várnak mindenkit a budapesti kertvárosba, ahol a szervezők mindenféle gyermekprogrammal kedveskednek a kicsiknek.
bővebben
Majális és Európa Nap
Majális és Európa Nap
Vác, 2024. május 1.
Május hónapban újra mindenkit vár a majális ebben a kedves városban is. Minden gyermeknek felhőtlen kikapcsolódást ígérnek a szervezők, de a felnőttek is találnak minőségi programkínálatot.
bővebben
Országos Diesel Találkozó
Országos Diesel Találkozó
Kunmadaras, 2024. május 1.
Újra felharsognak a kipufogók, füstölnek a gumik, csikorognak a kerekek! Hogy miért? A Kunmadarason megszervezett országos autós rendezvény miatt! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség megtelik a jobbnál jobb diesel autókkal, hogy egy napra az összes autófan jól érezze magát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!