156 találat 2024. febr. 21. és 2024. nov. 30. között

Európa Nap
Európa Nap
Budapest, 2024. május 12.
Évről évre tavasszal kerül megrendezésre a futóverseny, amelyre bármely korosztály jelentkezését várják. A fővárosban ez a nap mindig az egészséges életmód körül forog.
bővebben
Sri Chinmoy Futófesztivál
Sri Chinmoy Futófesztivál
Győr, 2024. május 12.
Az idén ismételten sokak örömére kerül megrendezésre a híres-neves győri futófeszt, mely a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében bonyolódik le. A program non-profit jelleggel szerveződik, mindenféle szponzor nélkül, önkéntes munkával.
bővebben
Tacskós Közösség Országos Találkozó
Tacskós Közösség Országos Találkozó
Budapest, 2024. május 12.
Kicsik és még kisebbek, kétlábúak, négylábúak figyelem! Újra összeröffen az ország tacskó kutya falkája, hogy egy feledhetetlen napot töltsenek együtt gazdikkal, barátokkal. Szabadtéri program az egész családnak, ráadásul olyan, ahol apró, lógó fülű szeretetgombócok
bővebben
Balatoni Szezonnyitó
Balatoni Szezonnyitó
Siófok, 2024. május 17 - 20.
Évről évre Pünkösd idején kerül megrendezésre ez a siófoki esemény. A szezon nyitásának ünnepsége már az 1880-as években is óriási sikert aratott. Ez a hagyományos, a régió turizmusához köthető ünnep a Siófokra látogató vendégeknek nyújt ízelítőt a város
bővebben
SopronFest
SopronFest
Sopron, 2024. május 17 - 19.
A hűség városa ad otthont egy fergeteges rendezvénysorozatnak, ahol a képzőművészet kerül középpontba. Legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, festészetről, irodalomról, ezen a programlistán biztosan helyet kap. Mivel manapság már nincs esemény gasztroprogram nélkül,
bővebben
Dunakanyar Motoros Találkozó
Dunakanyar Motoros Találkozó
Vác, 2024. május 17 - 19.
Vácot ismét ellepik a motorosok, hiszen a Duna-parti helyszínen megrendezik a váci motoros találkozót. A fergeteges programokkal bármely korosztályt sok szeretettel várnak. A motorokat kedvelők egyik legkedveltebb találkozóhelye ez a családi esemény.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2024. május 18 - 20.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Pünkösdi Mulatság
Pünkösdi Mulatság
Füzér, 2024. május 18 - 19.
A Füzéri vár többnapos rendezvénysorozata számtalan meglepetést tartogat a családok számára. Pünkösdkor a mulatozás idején a hagyományőrző programok teljes tárháza megtalálható lesz.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2024. május 18.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!