156 találat 2024. febr. 21. és 2024. nov. 30. között

Boat Show
Boat Show
Budapest, 2024. február 22 - 25.
A legnagyobb szárazföldi kikötőjű budapesti hajókiállítás kerül megrendezésre, melyet már több, mint 25 éve évről-évre megtartanak. A rendezvény a vízi sportok és a hajózás szezonnyitó ünnepsége is egyben. A hajós kiállítás bőséges termékkínálatot vonultatnak fel.
bővebben
Tetováló fesztivál
Tetováló fesztivál
Debrecen, 2024. február 24 - 25.
A tetoválások kedvelői előszeretettel látogatják évről-évre az eseményt. A több napos debreceni rendezvény mindig változatos programokkal várja a tetoválások szerelmeseit.
bővebben
Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2024. február 24 - 24.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
Ásványfesztivál
Ásványfesztivál
Miskolc, 2024. március 9 - 10.
Észak–Magyarország egyik legnagyobb városában évről évre egy nemzetközi ásványbörze is megrendezésre kerül. A sokadik alkalommal létrejövő eseményre mindig több ezren kíváncsiak, nem mellesleg a kiállítók száma is jóval a száz felett van már.
bővebben
Fotófesztivál
Fotófesztivál
Budapest, 2024. március 22 - május 12.
Ebben az évben is vár mindenkit a budapesti fotós feszt, ahol a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia újdonságai láthatók. A kiállítást múzeumpedagógiai foglalkozások, különféle workshopok és egyéb változatos programok keretében rendezik meg.
bővebben
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
Budapest, 2024. március 22 - 24.
A tél végével és a tavasz közeledtével már megszokhattuk, hogy megrendezésre kerül a fantasztikus autó show. Évről évre egyre nagyobb sikerrel zajlik a különleges esemény, amelyen csodálatos autókkal ismerkedhetünk meg.
bővebben
Rotary Futófesztivál
Rotary Futófesztivál
Debrecen, 2024. március 23.
Immáron sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a futóprogram Debrecen városában. A tavaszra időzített rendezvényen amatőr és profi futók is összemérhetik tudásukat, több versenyszámban is. Lehetőség van egyéni vagy 5 fős csoportos részvételre is.
bővebben
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Kiskőrös, 2024. március 23 - 24.
Az Alföld említésére mindenki végtelen pusztákra asszociál. Ezeken a pusztákon hosszú évtizedek óta folyik állattenyésztés és mezőgazdaság. Az esemény ezen világot mutatja be.
bővebben
Légtorna Fesztivál
Légtorna Fesztivál
Budapest, 2024. március 23 - 24.
Látványos és izgalmas esemény tárja szélesre kapuit a cirkuszrajongó nagyérdemű előtt. A többnapos rendezvény alkalmával számos lélegzetelállító produkció során egyéni és páros artistaszámok bemutatója varázsolja el a publikumot.
bővebben
Pincejárat fesztivál
Pincejárat fesztivál
Budapest, 2024. április 6.
A XXII. kerületben megrendezésre kerül a híres-neves programsorozat, melyet a Törley Pezsgőmanufaktúra szervez. A finom nedűket kedvelőket, valamint a különlegesség iránt érdeklődőket sok szeretettel várnak az egész napos eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!