104 találat 2024. febr. 12. és 2024. nov. 30. között

Túzokfesztivál
Túzokfesztivál
Dévaványa, 2024. május 4.
Ismét megrendezik a Túzok ünnepséget, melynek a Körös-Maros Nemzeti Park és a Réhelyi Látogatóközpont adja a helyszínt. A rendezők az idén is a Dévaványai Önkormányzat, valamint a Nemzeti Park.
bővebben
Motoros Találkozó
Motoros Találkozó
Győrújbarát, 2024. május 9 - 11.
Győr-Moson-Sopron megyében az idei év sem múlhat el a győrújbaráti motoros találkozó nélkül. A több napos szórakoztató rock zenei rendezvényt magában foglaló programsorozatot minden év májusában rendezik meg a szervezők. A rendezvény nemzetközi szinteken mozog, valamint
bővebben
Budapest100 Építészeti Kulturális Fesztivál
Budapest100 Építészeti Kulturális Fesztivál
Budapest, 2024. május 9 - 12.
Immár évtizedes hagyománya van a rendezvénynek, amely a Budapesti házakat és lakóikat mutatja be, amelyet önkéntesek és lokálpatrióták szerveznek az OSA Archívum és a KÉK-Kortárs Építészeti Központ kezdeményezésére.
bővebben
SopronFest
SopronFest
Sopron, 2024. május 17 - 19.
A hűség városa ad otthont egy fergeteges rendezvénysorozatnak, ahol a képzőművészet kerül középpontba. Legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, festészetről, irodalomról, ezen a programlistán biztosan helyet kap. Mivel manapság már nincs esemény gasztroprogram nélkül,
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2024. május 18.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Autó- és járműipari Seregszemle
Autó- és járműipari Seregszemle
Debrecen, 2024. május 24 - 26.
Egy rendezvény, amely első benyomásra a férfiakat célozza meg, azonban ahogy az első sikeres alkalom is bizonyította, a család bármely tagja egész napos szórakozásra talál benne.
bővebben
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Vecsés, 2024. május 25 - 26.
Ezen a népszerű vecsési gyereknapon újra hatalmas programkínálattal várja a családokat a város, amely Budapesttől nem messze található.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hévíz, 2024. május 25.
A futás szerelmeseinek nagy örömére Hévízen ismét megadatik a lehetőség a mozgásra. A sokadik alkalom már, hogy lehetőséget biztosít erre a hévízi esemény. Több távon is megmérettethetik magukat a sportos érdeklődők.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2024. május 25.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!