104 találat 2024. febr. 12. és 2024. nov. 30. között

Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2024. április 20.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Debrecen, 2024. április 20 - 21.
Mesés, hatalmas természetközeli helyszín és valóságos élménycunami várja a településre érkező családokat ezen a fantasztikus többnapos eseményhétvégén. Több, mint száz izgalmas program biztosítja a jó hangulatot és a szórakozást.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Balatonfüred, 2024. április 20.
Újra összegyűlnek a tuningolt verdák, a büszke tulajdonosok és a rajongók, valamint feldübörögnek a motorok és a decibelek. Fantasztikus, látványos és őrületes programban lehet részük az eseményre érkező vendégeknek. Itt minden a legekről szól!
bővebben
Szakma Sztár Fesztivál
Szakma Sztár Fesztivál
Budapest, 2024. április 24 - 26.
Ez a budapesti feszt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett eseménysorozat, amely az országos Szakmai Tanulmányversennyel bővülve várja az érdeklődőket.
bővebben
Akkor és Most jármű Expo
Akkor és Most jármű Expo
Esztergom, 2024. április 27 - 28.
Itt az ideje újra egy kis közös nosztalgiának! Vagy inkább a jövőbe tekintenének? Az esztergomi Rugby Club Hotel területén megrendezésre kerülő programsorozaton mindkettőt megtehetik! Veterán járgányok és a legújabb modellek kiállítása várható, míg a szem ellát.
bővebben
Retro Majális
Retro Majális
Felsőtárkány, 2024. május 1.
A gyönyörű Felsőtárkány újra különleges programokkal várja az érkezőket a Majálison, mint például tréfás vetélkedőkkel, táncbemutatókkal és mindenféle retro cuccal.
bővebben
Országos Diesel Találkozó
Országos Diesel Találkozó
Kunmadaras, 2024. május 1.
Újra felharsognak a kipufogók, füstölnek a gumik, csikorognak a kerekek! Hogy miért? A Kunmadarason megszervezett országos autós rendezvény miatt! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség megtelik a jobbnál jobb diesel autókkal, hogy egy napra az összes autófan jól érezze magát.
bővebben
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Hódmezővásárhely, 2024. május 2 - 4.
A tavasz egyik legjelentősebb agrár eseménye, a magyar mezőgazdaság legnagyobb szakmai találkozója és vására az állattenyésztés ágazatait és tevékenységeit mutatja be Hódmezővásárhelyen.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2024. május 3 - 5.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyula, 2024. május 4 - 5.
Gyulán már nem csak a gyönyörű virágok a főszereplők, hanem a virágos forgatagban tűzijáték és szórakoztató családi programok is várják az ide látogató családok apraját és nagyját.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!