104 találat 2024. febr. 12. és 2024. nov. 30. között

Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Kiskőrös, 2024. március 23 - 24.
Az Alföld említésére mindenki végtelen pusztákra asszociál. Ezeken a pusztákon hosszú évtizedek óta folyik állattenyésztés és mezőgazdaság. Az esemény ezen világot mutatja be.
bővebben
Légtorna Fesztivál
Légtorna Fesztivál
Budapest, 2024. március 23 - 24.
Látványos és izgalmas esemény tárja szélesre kapuit a cirkuszrajongó nagyérdemű előtt. A többnapos rendezvény alkalmával számos lélegzetelállító produkció során egyéni és páros artistaszámok bemutatója varázsolja el a publikumot.
bővebben
Vérszilva feszt
Vérszilva feszt
Berkenye, 2024. április 6.
Színes, mesés természeti esemény kapcsán hívogat mindenkit ez a kedves nógrádi település. A jó idő ajándéka, a virágba boruló vérszilvafák szemet gyönyörködtető látványa köré épülő alkalom érdekes programokat, finom falatokat kínál.
bővebben
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Fertőszentmiklós, 2024. április 7.
Idén újra kinyitja kapuit a fertőszentmiklósi repülőtér a benzingőz szerelmesei előtt. A szervezők várnak minden autó és motor imádó rajongót a MGYSZ Westdragrace Kupa Autós–Motoros Versenyére, ahol egy fantasztikus napot tölthetnek el a különleges gépszörnyekkel.
bővebben
Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2024. április 13 - 14.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Maratonman
Maratonman
Balatonfüred, 2024. április 13.
Gyönyörű környezet, Balaton-part és talán a legfontosabb, az egészség áll a középpontban ezen a balatonfüredi sportnapon. A maratont kényelmesen, szép környezetben, tökéletes szervezés mellett teljesíthetik a nevezők.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Bakonybél, 2024. április 13.
A Közép-Dunántúli régióban, pontosabban Veszprém megyében az Északi-Bakony közepén helyezkedik el Bakonybél, ahol megterem a vitaminokban és ízekben gazdag medvehagyma, melynek népszerűsítésére évről évre nagy figyelmet fordítanak a helyiek.
bővebben
Életet az Éveknek Fesztivál
Életet az Éveknek Fesztivál
Balatonfüred, 2024. április 15 - 18.
A Veszprém megyei településen a hagyományokhoz hűen megrendezik az „Életet az Éveknek” elnevezésű balatonfüredi rendezvényt. A többnapos programsorozat lehetőséget ad az amatőr művészeti csoportoknak a bemutatkozásra. A kulturális eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Sebesség fesztivál
Sebesség fesztivál
Tököl, 2024. április 20 - 21.
A többnapos autós találkozó esemény Tökölön kerül megrendezésre, amelyre napijegy vagy hétvégi jegy is váltható. A drift rendezvényen nyílt edzéseket, gyorsulási versenyeket nézhetnek meg az érdeklődők.
bővebben
Garázsvásár fesztivál
Garázsvásár fesztivál
Budapest, 2024. április 20 - 21.
A fővárosban újra kinyit a népszerű garázsvásár a Wekerlén. Több budapesti helyszínen is várják az érdeklődőket a kereskedők a legkülönfélébb termékekkel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!