104 találat 2024. febr. 12. és 2024. nov. 30. között

NaturArt Természetfotó Fesztivál
NaturArt Természetfotó Fesztivál
Budapest, 2024. február 17.
A Magyar Természetfotósok Szövetsége, azaz a NaturArt 1989-ben alakult. Az egyesület összefogja, ápolja a természetfotózás magyar hagyományait, valamint lehetőségeket biztosít arra, hogy új utakat is bejárjon ez a fajta fotózás.
bővebben
Mentes fesztivál
Mentes fesztivál
Budapest, 2024. február 17.
A főváros legújabb gasztronómiai eseményére mindenkit sok szeretettel várnak, kortól függetlenül. A mentes elnevezésű programsorozat lehetőséget biztosít az ételallergiások számára, hogy szabadon kóstoljanak a gasztronómiai újítások kínálatából pazar mennyiségben.
bővebben
Boat Show
Boat Show
Budapest, 2024. február 22 - 25.
A legnagyobb szárazföldi kikötőjű budapesti hajókiállítás kerül megrendezésre, melyet már több, mint 25 éve évről-évre megtartanak. A rendezvény a vízi sportok és a hajózás szezonnyitó ünnepsége is egyben. A hajós kiállítás bőséges termékkínálatot vonultatnak fel.
bővebben
Tetováló fesztivál
Tetováló fesztivál
Debrecen, 2024. február 24 - 25.
A tetoválások kedvelői előszeretettel látogatják évről-évre az eseményt. A több napos debreceni rendezvény mindig változatos programokkal várja a tetoválások szerelmeseit.
bővebben
Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2024. február 24 - 24.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
TOTÁL PLÁN Független Filmesek Fesztiválja
TOTÁL PLÁN Független Filmesek Fesztiválja
Celldömölk, 2024. február 2 - 3.
Vas megyében az idén is megrendezik a filmvilág egyik kedvenc eseményét. Az alkalmat kihasználva több független filmes kap lehetőséget a bemutatkozásra. A részvétel minden bemutatott filmnek egy ugródeszka lehet.
bővebben
Ásványfesztivál
Ásványfesztivál
Miskolc, 2024. március 9 - 10.
Észak–Magyarország egyik legnagyobb városában évről évre egy nemzetközi ásványbörze is megrendezésre kerül. A sokadik alkalommal létrejövő eseményre mindig több ezren kíváncsiak, nem mellesleg a kiállítók száma is jóval a száz felett van már.
bővebben
Fotófesztivál
Fotófesztivál
Budapest, 2024. március 22 - május 12.
Ebben az évben is vár mindenkit a budapesti fotós feszt, ahol a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia újdonságai láthatók. A kiállítást múzeumpedagógiai foglalkozások, különféle workshopok és egyéb változatos programok keretében rendezik meg.
bővebben
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
Budapest, 2024. március 22 - 24.
A tél végével és a tavasz közeledtével már megszokhattuk, hogy megrendezésre kerül a fantasztikus autó show. Évről évre egyre nagyobb sikerrel zajlik a különleges esemény, amelyen csodálatos autókkal ismerkedhetünk meg.
bővebben
Rotary Futófesztivál
Rotary Futófesztivál
Debrecen, 2024. március 23.
Immáron sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a futóprogram Debrecen városában. A tavaszra időzített rendezvényen amatőr és profi futók is összemérhetik tudásukat, több versenyszámban is. Lehetőség van egyéni vagy 5 fős csoportos részvételre is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!