92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Budapest, 2024. január 21.
Akik télen tervezik a budapesti félmaraton lefutását, azoknak kimondottan ajánljuk ezt a rendezvényt. Hidegben sem kell abbahagyni az edzéseket, sőt. Itt mindenki kellemesen kikapcsolódhat és közben az egészségéért is tehet valamit.
bővebben
Magyar Marketing Fesztivál
Magyar Marketing Fesztivál
Budapest, 2024. január 25.
Az üzleti világ résztvevőinek immár 2014 óta van lehetőségük értesülni a legújabb kkv marketing trendekről, változásokról egy színvonalas szakmai konferencia keretein belül. Az eseményen évről-évre teltházas előadásokat hallhatnak az érdeklődők nívós előadóktól.
bővebben
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Budapest, 2024. január 27 - február 4.
Újra megrendezésre kerül a legrangosabb budapesti dokumentumfilm feszt. A rendezvény ideje alatt fővárosi és több nagyvárosi moziban kerülnek bemutatásra olyan kiváló alkotások, melyeket a nemzetközi szakma már komoly díjakkal, jelölésekkel is elismert.
bővebben
FeHoVa
FeHoVa
Budapest, 2024. február 8 - 11.
Újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpo területén kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.
bővebben
Boat Show
Boat Show
Budapest, 2024. február 22 - 25.
A legnagyobb szárazföldi kikötőjű budapesti hajókiállítás kerül megrendezésre, melyet már több, mint 25 éve évről-évre megtartanak. A rendezvény a vízi sportok és a hajózás szezonnyitó ünnepsége is egyben. A hajós kiállítás bőséges termékkínálatot vonultatnak fel.
bővebben
Tetováló fesztivál
Tetováló fesztivál
Debrecen, 2024. február 24 - 25.
A tetoválások kedvelői előszeretettel látogatják évről-évre az eseményt. A több napos debreceni rendezvény mindig változatos programokkal várja a tetoválások szerelmeseit.
bővebben
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
Budapest, 2024. március 22 - 24.
A tél végével és a tavasz közeledtével már megszokhattuk, hogy megrendezésre kerül a fantasztikus autó show. Évről évre egyre nagyobb sikerrel zajlik a különleges esemény, amelyen csodálatos autókkal ismerkedhetünk meg.
bővebben
Vérszilva feszt
Vérszilva feszt
Berkenye, 2024. április 6.
Színes, mesés természeti esemény kapcsán hívogat mindenkit ez a kedves nógrádi település. A jó idő ajándéka, a virágba boruló vérszilvafák szemet gyönyörködtető látványa köré épülő alkalom érdekes programokat, finom falatokat kínál.
bővebben
Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2024. április 13 - 14.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Sebesség fesztivál
Sebesség fesztivál
Tököl, 2024. április 20 - 21.
A többnapos autós találkozó esemény Tökölön kerül megrendezésre, amelyre napijegy vagy hétvégi jegy is váltható. A drift rendezvényen nyílt edzéseket, gyorsulási versenyeket nézhetnek meg az érdeklődők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!