92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2023. november 11 - 12.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2023. november 15 - 16.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2023. november 17 - 19.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
Országos Rajzfilmünnep
Országos Rajzfilmünnep
Budapest, 2023. november 17 - 19.
Valahol a szíve egyik szegletében mindenki őriz egy kis helyet, ahol a gyermeki énje bújik meg. A rajzfilmünnep pedig többek között azért csodás program, mert ezen a napon a felnőttekből is előkecmereg a belső gyermek, miközben a saját csemetéik örömtől csillogó szemét és
bővebben
Társasjátékok Ünnepe
Társasjátékok Ünnepe
Budapest, 2023. november 18 - 19.
A november ismét a társasjátékokról fog szólni a fővárosban. Már hagyományos módon a játékkedvelő közönség nagy örömére sokadik alkalommal rendezik meg a társasjátékok ünnepségét, melyre sok szeretettel várják az érdeklődőket.
bővebben
VERZIÓ Filmfesztivál
VERZIÓ Filmfesztivál
Budapest, 2023. november 22 - 29.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová évről évre egyre többen érkeznek. Sikeres és népszerű dokumentumfilmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata, 2023. november 25.
Az őszi és téli időszak a vadludak vonulásáról is szól, amelyre évről évre többen kíváncsiak. A vizek városában megtartott eseményre ebben az évben is érdemes lesz kicsiknek és nagyoknak is kilátogatniuk.
bővebben
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Budapest, 2023. november 29 - december 3.
Aki nem tudná, ez egy rengeteg filmet felvonultató rendezvénysorozat, amely bemutatja a zsidóság élettörténetét, valamint kultúráját, amely évről évre egyre több látogatót vonz a mozivásznak elé. Az évek során a legjobb alkotások kerülnek bemutatásra.
bővebben
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Kecel, 2023. december 1 - 3.
Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. Ezen felbuzdulva a keceliek számtalan gyönyörű virággal örvendeztetik meg a virág kiállításra és vásárra kilátogató érdeklődőket. Mindemellett fazekas-kiállításban merülhetnek el a látogatók.
bővebben
Cirkuszfesztivál
Cirkuszfesztivál
Budapest, 2024. január 10 - 15.
A budapesti nemzetközi cirkuszfesztivál a világ legsikeresebb cirkuszi produkcióinak seregszemléje, ahova a földkerekség több pontjáról is érkeznek neves cirkuszigazgatók és művészeti vezetők. Ez a legrangosabb magyar cirkuszművészeti esemény, mely évről-évre várja a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!