92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Füsti feszt
Füsti feszt
Tiszafüred, 2023. október 28.
Újabb esemény, ahol az ételé a főszerep, szóval aki szereti a hasát, annak mindenképp itt a helye! Nem akármilyen falatok kerülnek ám terítékre, a tiszafüredi feszt nevéből adódóan, a szabad tűzön és grillen elkészíthető legjobb ételek várják, hogy az ínyencek
bővebben
Borzongás fesztivál
Borzongás fesztivál
Balatonfűzfő, 2023. október 28.
Jelmezek, szerepjáték, beöltözés és vidám pillanatok várnak mindenkit, aki ellátogat a nem mindennapi balatonfűzfői eseményre. A félelmetes út során elképesztő fellépők teszik látványossá a közös sétát bemutatóikkal.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2023. november 2 - 5.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2023. november 9 - 10.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül majd megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több meghatározó szakmai téma lesz terítéken.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Debrecen, 2023. november 9.
Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.
bővebben
Földtudományos Forgatag
Földtudományos Forgatag
Budapest, 2023. november 10 - 12.
Ezen a budapesti rendezvényen összegyűlnek a hazai nemzeti parkok, intézmények, amelyek a klímaváltozással, hazánk ásványkincseivel, valamint geológiai kutatásokkal foglalkoznak.
bővebben
Könyvszalon
Könyvszalon
Győr, 2023. november 10 - 12.
Újra várják a kedves látogatókat a győri könyvszalonba, ahol számos programra és meglepetésre számíthatnak a betérő könyvimádók. Sőt, a könyvek mellett más kulturális rendezvények is emelik a programsorozat fényét.
bővebben
Márton napi fesztivál
Márton napi fesztivál
Bikal, 2023. november 11.
Márton-napi ünnepekkor az ízletes liba ételek kerülnek előtérbe, amelyeket a finom újborokkal fogyaszthatunk el. Ezeket a különleges napokat mindenképpen érdemes a szabadban tölteni, például egy színvonalas Márton-napi rendezvényen.
bővebben
Libadalom
Libadalom
Etyek, 2023. november 11.
Ez az etyeki libás esemény az év egyik legjelentősebb programsorozata, amely Márton-napkor kerül megrendezésre. Aki szeret enni és inni egy igazán kiadósat, annak mindenképpen itt a helye. A finomabbnál finomabb liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek boraival olthatjuk
bővebben
Márton napi Vigasságok
Márton napi Vigasságok
Zalaegerszeg, 2023. november 11.
A zalaegerszegi eseményen a liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek legfinomabb újborait sorakoztatja fel a látogatók számára. Ha valaki szeretne Márton napkor jól szórakozni, annak ez egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!