92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Budapest, 2023. október 20 - 29.
Ez az egyetlen olyan rendezvény hazánkban, amely kifejezetten gyerekeknek szól, ugyanis 4-14 éves korig vetítik a gyerekeknek szóló rövidfilmeket és mozifilmeket. Sok száz gyerekfilm mutatja be a jelenlévőknek a világ különböző kultúráit.
bővebben
Sváb Sziget fesztivál
Sváb Sziget fesztivál
Szigetszentmárton, 2023. október 20 - 22.
A Kis-Duna partján a szórakozni vágyókat egy különleges hangulatú program várja. Szigetszentmártonban a német népzene mellett ízletes ételek, vidámpark, gyermekprogramok és utcabál teszi élvezetessé az itt eltöltött napokat.
bővebben
Orsolya-napi vásár
Orsolya-napi vásár
Kőszeg, 2023. október 21 - 22.
A Vas megyei Kőszegen ismét minden a különlegesség jegyében fog telni a következő Natúrpark rendezvényén, melyet az Orsolya-napi vásárral tesznek minden évben egyre érdekesebbé.
bővebben
Darufesztivál
Darufesztivál
Hortobágy, 2023. október 21.
Egész napos ismeretterjesztős és szórakoztatós napot tartanak Hortobágyon. Családi programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Fantasztikus élményekkel gazdagodhat a daruk rendezvényén, melyek évről évre egyre többet mutatnak meg magukról a látogatóknak.
bővebben
Terepfutó Fesztivál
Terepfutó Fesztivál
Püspökladány, 2023. október 21.
Ha október, akkor terepfutás, méghozzá a Hajdú-Bihar megyei településen, ahogy az már lenni szokott. Több, mint öt éve, hogy minden ősszel megrendezik a szervezők a püspökladányi terepfutó napot a sportolni vágyóknak. A futás öröme sokak számára nyújt boldogságot.
bővebben
Csipkebogyó fesztivál
Csipkebogyó fesztivál
Szarvaskő, 2023. október 21.
A csipkebogyó rengeteg értékes vitamint tartalmaz, melyet már az őseink is előszeretettel gyűjtögettek, fogyasztottak. A Heves megyei Szarvaskőn minden évben megemlékeznek a bogyó jótékony hatásáról egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Szarvasgomba fesztivál
Szarvasgomba fesztivál
Alsópetény, 2023. október 22.
A fantasztikus aromával bíró szarvasgomba az egyik legkülönlegesebb gombának számít. Felkutatása nem egyszerű, azonban itt sokkal többet megtudhatunk erről a finomságról, és a szarvasgomba-keresés különlegességeiről.
bővebben
Zsigmond Vilmos Filmfesztivál
Zsigmond Vilmos Filmfesztivál
Szeged, 2023. október 24 - 28.
Az idén ismételten megrendezésre kerül a Zsigmond Vilmosról elnevezett Nemzetközi Film ünnep, mely több napon keresztül várja a filmek szerelmeseit a szegedi Műemlék Palotában fellelhető Belvárosi Moziba. A változatos programkínálattal bármely filmrajongónak színvonalas
bővebben
Whisky Show
Whisky Show
Budapest, 2023. október 28 - 29.
A fővárosban ismét elkezdődik valami különleges gasztronómiai életérzés, mely a legfelsőbb szintekig is elér. A hagyománynak számító rendezvény az idén is megnyitja kapuit a whisky-t fogyasztók számára. A leghíresebb márkák termékeit is végig kóstolhatja a betérő
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Budapest, 2023. október 28.
A Hősők tere ad otthont újra ennek a rendezvénynek, ugyanis idén is birtokba veszik a töklámpások, melyek egy jótékonysági esemény részesei. A sokoldalú és sokakhoz szóló programsorozat az idén is megrendezésre kerül. Nem kétséges, hogy az ősz egyik legjobban várt tökös
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!