92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Fertőszéplak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Sütve, főzve, párolva, édesen vagy sósan, sőt akár még kifaragva is! Fertőszéplakon már évek óta gyűlik össze a település apraja-nagyja, hogy közösen töltsenek el egy napot az élénk sárga tökök meleg ölelésében.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Budapest, 2023. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben is megvásárolhatók, de célszerű sietni, hiszen mindig gyorsan fogynak.
bővebben
Mindszent Havi Mulatság
Mindszent Havi Mulatság
Bodrogkeresztúr, 2023. október 14.
A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron minden év októberében rendezik meg a mulatságot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. A több napos rendezvény kulináris élményekben gazdag, az elmúlt évekhez hasonlóan.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Balatonalmádi, 2023. október 14.
Balatonalmádin az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tök fesztivál rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály
bővebben
Világsakkfesztivál
Világsakkfesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
Október ismét a sakk hónapja lesz Budapesten, hiszen ismét megrendezik a következő Világsakk programsorozatot. A rendezvény egynapos, mely egy misztikus világot mutat be, melyet a sakk takar. Sok érdekes programmal minden korosztályt várnak.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Bakonyszentlászló, 2023. október 14.
Ismét megrendezik a tökös eseményt a Veszprém megyei településen. Egész napos tökös programokkal várják a kedves vendégeket a szervezők. Igazi családi programsorozat, mely már jó pár éve ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Tuning és Retro fesztivál
Tuning és Retro fesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
A budapesti Vasúttörténeti Park 10 hektáros területe egy rendhagyó eseménynek ad otthont. Szeretettel várják a látogatókat egy igazán látványos és izgalmas programra, fővárosunk zöld övezetébe.
bővebben
Országos Bulldog Találkozó
Országos Bulldog Találkozó
Budapest, 2023. október 15.
Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!