92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Savaria táncverseny
Savaria táncverseny
Szombathely, 2023. szeptember 23 - 24.
Szombathelyen évről évre nagy sikerrel rendezik meg a nemzetközi méreteket öltő nívós táncversenyt, amelyen számtalan külföldi fellépő is részt vesz. A kiemelkedő versenytáncos rendezvény a város egyik legrégebbi rendezvénysorozatai közé tartozik.
bővebben
Kertészeti fesztivál
Kertészeti fesztivál
Erdőkertes, 2023. szeptember 23.
Kertművelők figyelem! Íme egy esemény, mely amellett, hogy nagyon hasznos, módfelett szórakoztató és informatív is. Konyhakert gondozók, nagy gazdák, profik és amatőrök egyaránt profitálhatnak az elhangzottakból.
bővebben
Őszi Sportfesztivál
Őszi Sportfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 23.
A fővárosban ismét megkezdték az előkészületeket a sportfesztre. A Budapesti Szabadidősport Szövetség az idén is megrendezi a következő rendezvényét, melyre várja a sportolni vágyók táborát.
bővebben
5 tengelyen - ingyenes családi nap
5 tengelyen - ingyenes családi nap
Zsámbék, 2023. szeptember 23.
Zsámbékon kerül megtartásra az 5 tengelyen-biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny a NiT Hungary és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös rendezésében. Az esemény helyszíne a drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpályája.
bővebben
Kerti Vasutak Fesztiválja
Kerti Vasutak Fesztiválja
Budapest, 2023. szeptember 23 - 24.
Gőzös vagy dízel, villany- vagy kézi hajtású, a kisvonatok sokunkat elvarázsolnak. Ezeket a kisvonatokat, kerti vasutakat gyűjti egy csokorba ez a nagyszerű esemény, amely garantáltan önfeledt szórakozást nyújt a család összes tagjának a program során.
bővebben
Szakmafesztivál
Szakmafesztivál
Szeged, 2023. szeptember 23.
Újra megrendezésre kerül a szegedi Dugonics téren a valaha volt egyik leghasznosabb esemény, mely arra hivatott, hogy segítsen a fiataloknak tisztábban látni a jövőjüket. A rendezvény segít a szülőknek és gyermekeiknek, hogy betekintést nyerjenek a különböző szakmák
bővebben
NATO Run Futófesztivál
NATO Run Futófesztivál
Budapest, 2023. szeptember 24.
Az őszi sportok egyik kihagyhatatlan eseménye a futás. A futóversenyekre a legjobbak újból és újból beneveznek, hiszen a megszállottak, elhivatott versenyzőknek nem jelent akadályt a hűvösebb időjárás sem.
bővebben
KÁN Egyetemi Napok
KÁN Egyetemi Napok
Kaposvár, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN program. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2023. szeptember 29 - október 8.
Újra megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas eseményt ígér.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 30.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!