92 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2023. szeptember 15 - 19.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 21 - 22.
Ez egy olyan budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, legyen szó a technológiai megoldásokról, vagy akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 21 - 23.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
Adolph Zukor Filmfesztivál
Adolph Zukor Filmfesztivál
Mátészalka, 2023. szeptember 22 - 23.
A filmvilág izgalmait tárja a lelkes érdeklődők elé ez a mátészalkai esemény. A hazai filmipar nagyjai is jelen lesznek a hétvégén, hogy méltóképp emlékezzenek meg Adolph Zukorról, aki kis hazánkból indult el, hogy lefektesse az amerikai filmipar alapköveit.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 22 - 23.
Az ősz egyik legkedveltebb debreceni program sorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú
bővebben
Dorozsmai Tökfesztivál
Dorozsmai Tökfesztivál
Szeged, 2023. szeptember 22 - 23.
A tökös ünnepet Szegeden rendezik, melyre sok szeretettel várják a látogatókat a szervezők, akik egész napos kikapcsolódást nyújtó programokkal készülnek, így az összes korosztály talál kedvére való elfoglaltságot.
bővebben
Térfesztivál
Térfesztivál
Szentes, 2023. szeptember 22 - 23.
A szentesi rendezvény a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye, ami már sokadik alkalommal nyújt a látogatók számára kellemes perceket. Az országból, valamint a térségből egyre többen visszatérő vendégként szavaznak bizalmat a szervezőknek.
bővebben
Kadafalvi Napok
Kadafalvi Napok
Kecskemét, 2023. szeptember 22 - 23.
Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas program.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Pécs, 2023. szeptember 22 - 24.
Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak program lehetőségeit, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.
bővebben
Land Rover Baráti Találkozó
Land Rover Baráti Találkozó
Kistelek, 2023. szeptember 22 - 24.
A Land Rover egy brit autógyártó cég, melyet 1948-ban alapítottak. Komoly ismeretséget és népszerűséget a terepjárói révén szerzett. A márkának már számos modellje gurult le a gyártósorról, megbízhatósága és masszivitása miatt sokan kedvelik.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!