366 találat 2023. jún. 1. és 2024. ápr. 30. között

Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2023. augusztus 12.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Pokróc Fesztivál
Pokróc Fesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 12.
Semmire sincs szükség, csak egy pokrócra, plédre, takaróra vagy ezek permutációjára, no meg persze arra, hogy a látogatók át tudják adni magukat a természetnek egy kis időre. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak itt, a hévízi Egregyi Múzeum kertjében.
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2023. augusztus 13 - 19.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a program szervezői.
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2023. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2023. augusztus 16 - 20.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2023. augusztus 16 - 20.
Galiba a kis liba a névadója ennek a gyerekrendezvénynek, mely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Farmer Expo
Farmer Expo
Debrecen, 2023. augusztus 17 - 20.
A vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás a legnagyobb szakmai kiállítások közé tartozik, amelyre szakmabeli és nem szakmabeli látogatót is várnak.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2023. augusztus 17 - 19.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2023. augusztus 17 - 20.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2023. augusztus 17 - 20.
A vizek, valamint a vízisportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel hívnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!