366 találat 2023. jún. 1. és 2024. ápr. 30. között

Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2023. augusztus 11 - 13.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Hertelendi Fürdőfesztivál
Hertelendi Fürdőfesztivál
Magyarhertelend, 2023. augusztus 11 - 13.
Egész hétvégén nyitva áll az érdeklődők előtt ez a különleges rendezvény, amely zenei és táncos programokkal is szórakoztatja a fürdőzni vágyókat. Itt a család apraja nagyja kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Gyarmati Vigasságok
Gyarmati Vigasságok
Fehérgyarmat, 2023. augusztus 11 - 13.
Hatalmas koncertekkel indítják a különleges fehérgyarmati vigasságokat a városban, amelyet senkinek sem érdemes kihagynia. Akik nyáron is vágynak a szórakozásra látogassanak el ide.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2023. augusztus 11 - 14.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2023. augusztus 11 - 13.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű program sorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Fehérvári Mézünnep
Fehérvári Mézünnep
Székesfehérvár, 2023. augusztus 11 - 13.
Aranyló és édes, illatos és krémes, gyógyít, jóllakat, vitaminforrás és kicsit ragad. Van-e még más ilyen csodás finomság a mézen kívül? Biztosan nem! Már a kőkorban is ismertes volt, s szerencsére azóta sem tűnt el a köztudatból. Számos jótékony hatása van, amellett,
bővebben
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kisújszállás, 2023. augusztus 12.
Több éve már, hogy megrendezik Kisújszálláson a bográcsfesztet. A szépségválasztás mellett számtalan egyéb programot is kínál a nagyszabású rendezvény. Érdemes kilátogatni a helyszínre, hiszen színes programok várhatók.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Szurdokpüspöki, 2023. augusztus 12.
Ezen a rendezvényen minden a libákról szól, hiszen libasimogatóval, sétakocsikázással, kirakodóvásárral és természetesen ízletes liba ételekkel várnak mindenkit.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Lébény, 2023. augusztus 12.
Újabb rendezvénnyel örvendeztetik meg a kétkerekű járművek leghűségesebb rajongóit. Ez a találkozó már nem először tárja ki kapuit a látogatók előtt, s mindez a szervezők által kínált remek programoknak és az érdeklődő közönségnek köszönhető.
bővebben
Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Halásztelek, 2023. augusztus 12 - 13.
Kétségtelen, hogy Magyarországon egyedülállónak számít, azonban Európában is igazi unikum a modellhelikopterekkel kapcsolatos halászteleki esemény. Aki a helikopterek szerelmese, annak mindenképp itt a helye, mert ezek a napok ezekről a közlekedési eszközökről szólnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!