366 találat 2023. jún. 1. és 2024. ápr. 30. között

Vespa Találkozó
Vespa Találkozó
Szekszárd, 2023. augusztus 4 - 6.
Immár hagyományosan várják a zümmögő kétkerekűek szerelmeseit a településen. Ha elhangzik a szó: Vespa, kinek ne jutna eszébe a szűk olasz utcácskákon száguldozó robogó jellegzetes zümmögő hangja, semmihez nem hasonlítható formája.
bővebben
BalatonGreen Fesztivál
BalatonGreen Fesztivál
Alsóörs, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy rendkívül izgalmas és emellett kiemelkedően környezetbarát rendezvényre invitálnak mindenkit a szervezők a Balatonra. Ez az egyedülálló esemény számos program lehetőséget kínál a gasztronómia, a sport, a turizmus témaköreiben, s mindezt a lehető legkörnyezetkímélőbb
bővebben
Egregyi Ökofesztivál
Egregyi Ökofesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy kis ezotéria, némi egészséges étel-, és életmód, leheletnyi komfortzóna tágítás, csipet mozgás, sok természet, még több vidám arc, valamint a végeláthatatlan béke és nyugalom.
bővebben
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Jászberény, 2023. augusztus 5.
Magyarország méhészei évről évre Jászberényben találkoznak ezen a nagysikerű találkozón. A programot a mézkirálynő érkezése nyitja, majd megnyitják a vásárt. Mézkirálynő felvonulás, élő méhcsalád bemutató illetve különleges versenyek színesítik a programot.
bővebben
Ürgés Fesztivál
Ürgés Fesztivál
Tápiószecső, 2023. augusztus 5.
A Pest megyei Tápiószecsőn kerül megrendezésre ez a hangulatos esemény. A nyári hétvégén ügyességi játékokkal és sportversenyekkel, főzőversennyel, kézműves portékákkal és zenés programok lehetőségével várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Újkígyós, 2023. augusztus 5.
Ha nyár, akkor ideje előszedni a garázsból a kétkerekű járgányokat! Le a ponyvával és irány az újkígyósi motoros találkozó, mert a település nem mulasztja el megszervezni ezt a napot. Itt minden motorkedvelőnek helye van, hisz tárt karokkal várja egy remek közösség.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Hajdúszoboszló, 2023. augusztus 10 - 13.
És máris itt egy újabb program fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár sem telhet el különleges járművek nélkül. A kamionosok és a driftelők találkoznak egymással ezen a nyáron.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Fonyód, 2023. augusztus 10 - 13.
A romantika és a szerelem városa, a Balaton melletti település, amely ebben az évben is megrendezi ezt a különleges programsorozatot. Utcabál, különleges show műsorok, DJ-k koncertjei várnak mindenkire.
bővebben
Organix fesztivál
Organix fesztivál
Domony, 2023. augusztus 10 - 13.
Egy rendezvény, ahol a művészet és a környezetvédelem kéz a kézben jár. A nem mindennapi esemény keretein belül a látogatók élvezhetik a természet közelségét, miközben koncerteken, művészeti workshopokon és előadásokon vehetnek részt.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2023. augusztus 11 - 12.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek a résztvevők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!