366 találat 2023. jún. 1. és 2024. ápr. 30. között

Cirkuszok éjszakája
Cirkuszok éjszakája
Balatonlelle, 2023. július 14 - 15.
A Magyar Nemzeti Cirkusz előadásában idén is elérkezik a népszerű program a Balaton parti városba. Azon családok, amelyek itt töltik nyaralásukat, látogassanak el az előadásra, biztosan nem fogják megbánni.
bővebben
Giliszta feszt
Giliszta feszt
Rákócziújfalu, 2023. július 14 - 15.
Az óriási érdeklődésre való tekintettel kerül megrendezésre ez a rákócziújfalui esemény. S bár a nevéből talán másra asszociálnak az érdeklődők, ez a rendezvény nem lesz tele gilisztákkal. Ellenben tele van változatos programlehetőségekkel mindenki számára.
bővebben
Tisza-parti Nyár
Tisza-parti Nyár
Szolnok, 2023. július 15.
Ha nyár, akkor irány a szolnoki Tisza-part. A Tisza-parti feszt több hétvégén kínál változatos programokat a vendégeknek és az ott lakóknak egyaránt. Motoros felvonulás, zumba bemutató, színvonalas koncertek és zenei programok, autó különlegességek, valamint utcabál felel a jó
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2023. július 15.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2023. július 15.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Bikal, 2023. július 15.
A bikali élménybirtokon minden évben megrendezik a már hagyományosnak mondható eseményt, amelyre minden korosztályt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Pajtafesztivál
Pajtafesztivál
Kiscsősz, 2023. július 15 - 16.
Most itt az ideje, hogy többen megismerkedjenek a kiscsőszi pajtafesztivállal. A nyári program teljesen ingyen látogatható. A falu lakói és a helyi vállalkozások felismerték a lehetőséget és különleges rendezvényt állítottak össze.
bővebben
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Agárd, 2023. július 15 - 16.
A japán autók és motorok kedvelőihez szólunk most, hiszen egy kimondottan témaspecifikus programot ajánlunk. Egy teljes hétvégén át hódolhat mindenki az autók és motorok iránti szenvedélyének.
bővebben
Kékevező Fesztivál
Kékevező Fesztivál
Szigetmonostor, 2023. július 15.
A település piacterén mindenkit vár a családi rendezvény, amely évről évre egyre nagyobb sikert arat. A nagyszínpad, az ízek utcája és a gyerekeknek kialakított játszótér bármely korosztálynak minőségi kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Rózsa Sándor Fesztivál
Rózsa Sándor Fesztivál
Ásotthalom, 2023. július 15.
Az ásotthalmi programsorozat évről évre egyre több látogatót vonz. A Rózsa Sándor elnevezésű esemény mindig előcsábítja a betyárokat. A nyári rendezvény napokon keresztül szórakoztatja a kilátogató vendégek közönségét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!