222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2023. június 22 - 24.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
Moto-Rock Fesztivál
Moto-Rock Fesztivál
Hajdúdorog, 2023. június 22 - 25.
Valahogy a rock rajongók motor kedvelők is, s valahogy a motorkedvelők rock rajongók is egyben. Nem csoda tehát, ha évtizedek óta rendeznek már olyan eseményt, ahol a motor és rock kedvelők találkozhat egymással, s rockot hallgathatnak, miközben a motorokat szemrevételezik.
bővebben
Szőregi rózsafesztivál
Szőregi rózsafesztivál
Szeged, 2023. június 23 - 25.
Szőreg a rózsa hazája, melyet a helyiek egy rózsa fesztivállal is megünnepelnek. Ezek a napok csak a rózsákról szólnak. A kis település minden utcája, a terek, az épületek mind rózsával lesz tele és az összes helyszínt különleges rózsaillat járja majd át.
bővebben
Napforduló fesztivál
Napforduló fesztivál
Pilisszentiván, 2023. június 23 - 24.
A Pest megyei Pilisszentivánon az idén is megtartják a napforduló ünnepét, mely évről évre sok látogatót vonz a településre. A sokszínű eseménynek egyre nagyobb a látogató tábora, mely több napra szolgáltat lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Szentiván-éji Vigasságok
Szentiván-éji Vigasságok
Szombathely, 2023. június 23 - 24.
Ismét megrendezésre kerül ez a szombathelyi programsorozat, ahol az év leghosszabb napjának ünneplésére gyűlnek össze a város lakói. Az esemény helyszíne ismét a festői szépségű Csónakázó-tó és környéke lesz.
bővebben
Sárkányhajó fesztivál
Sárkányhajó fesztivál
Velence, 2023. június 23 - 24.
Látványos és izgalmas szabadidős program, valamint kiváló csapatépítő alkalom is lehet a sárkányhajózás. A versenyzés izgalmát a faragott sárkányhajók sokszínűsége is tovább emeli. Érdemes vízre szállni, és kipróbálni ezt a remek sportot.
bővebben
BazaltFeszt
BazaltFeszt
Somlószőlős, 2023. június 23 - 25.
A Veszprém vármegyében található község történelmi agrárhelységnek mondható. A középkorban kétnyomásos gazdálkodás folyt a településen, majd egyre több vidéki szőlősgazda vetette meg itt a lábát. Ennek köszönhető, hogy a 19. században is a szőlő volt a fő
bővebben
Romantika Ünnep
Romantika Ünnep
Gyömrő, 2023. június 24 - 26.
Ebben az évben is várható a fantasztikus gyömrői ünnep, amely a párokról és az esküvőkről szól. Ifjú vagy éppen örökifjú párok is benézhetnek a rendezvényre, hiszen itt mindenki megtalálja az őt érdeklő programokat.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2023. június 24.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 26 - július 2.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!