222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

SUP Fesztivál
SUP Fesztivál
Budapest, 2023. június 17.
A Stand Up Paddle – röviden SUP - egy igazán különleges sporteszköz, s hazánkban is nagy érdeklődés övezi, évről évre több ember evezi át állva országunk különböző vizeit. Ezen az eseményen azonban kifejezetten a kanyargó Dunára koncentrálódik az útvonal.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Máriakálnok, 2023. június 17 - 18.
A Győr-Moson-Sopron megyei Máriakálnokon az idén is megrendezésre kerül a virágok kedvelői számára népszerű feszt, mely évek óta az egyik legkedveltebb programsorozat a térségben. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a rendhagyó eseményre.
bővebben
Alfás Találkozó
Alfás Találkozó
Pápa, 2023. június 17.
Egyik évben sem maradhat el az Alfák legnagyobb összejövetele! Nem egy egyetemi kampusz bulijáról van szó, hanem az olasz gyártmányú Alfa Romeo-k éves pápai találkozójáról, mely rendszerint nyáron kerül megrendezésre.
bővebben
MTC Tuning Show
MTC Tuning Show
Békéscsaba, 2023. június 17.
A tunerek közössége mindenkit vár egy fergeteges békéscsabai autós tuning találkozó programra. Áll a garázsban egy verda, ami optikailag és/vagy műszakilag némi átváltozáson ment keresztül? Akkor ideje vele a nagyvilág elé állni, hogy bárki megcsodálja!
bővebben
Répce Running Futófesztivál
Répce Running Futófesztivál
Répcelak, 2023. június 17.
Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.
bővebben
Napforduló Jógafesztivál
Napforduló Jógafesztivál
Budapest, 2023. június 18.
Mindenkit várnak jógázni a Margitszigetre a következő Jógás ünnepre, mely lehetőséget biztosít hódolni ennek a különleges testmozgásnak. A szabadtéri esemény alkalmat ad, hogy a természet adta környezetben adják át magukat a jógának és annak tanításának az érdeklődők.
bővebben
Lotus Retro Veterán Autó Szépségverseny és Luxusautó Kiállítás
Lotus Retro Veterán Autó Szépségverseny és Luxusautó Kiállítás
Hévíz, 2023. június 18.
Ezen az izgalmas rendezvényen a múlt századból az ismeretlen jövőbe repülhetnek az érkezők, hiszen a kiállítás a veterán autókról és a legújabb luxus járművekről szól. A matuzsálem járgányoknak szépségversenyt rendeznek, a luxus kocsikat pedig töviről hegyire végig lehet
bővebben
Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok, 2023. június 20 - 24.
Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki
bővebben
BMW Találkozó
BMW Találkozó
Kunfehértó, 2023. június 21 - 25.
Az elmúlt években már többször rendezték meg ezt a különleges kunfehértói eseményt az autók szerelmeseinek. A BMW-k kedvelői ezen a pár napon is különleges élményben részesülnek.
bővebben
Könyvelő fesztivál
Könyvelő fesztivál
Budapest, 2023. június 21 - 22.
A könyvelői berkekben már jól ismert programsorozatot az idén is megtartják a fővárosban. Budapest 16. kerületében a Sugár Moziban újból összegyűlnek a szakma nagyjai, valamint a fejlődni vágyó könyvvizsgálók. Minden érdeklődőt szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!