222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Motoros Találkozó
Motoros Találkozó
Bóly, 2023. június 15 - 17.
A Baranya megyei Bólyon rendezik a motorok és motorosok találkozóját, mely egy több napos programsorozat. Színvonalas és sokoldalú rendezvény, melyen bárki jól érezheti magát, ahogy az előző évek tanulsága is ezt mutatja.
bővebben
Répcelaki fesztivál
Répcelaki fesztivál
Répcelak, 2023. június 15 - 18.
A sok éves múlttal rendelkező program az idén is megrendezésre kerül. A nyár egyik legkedveltebb eseménye a térségben a Vas megyei rendezvény, mely egy összművészeti ünnep. Az összes korosztály számára tartogat meglepetést az idei évben is.
bővebben
Völgységi Könyvfesztivál
Völgységi Könyvfesztivál
Bonyhád, 2023. június 16 - 18.
Ezen a nyáron is elérhető a városban a neves rendezvény, amely csak a könyvekről szól. A kulturális programok színes kavalkádjára számíthatunk.
bővebben
Somló fesztivál
Somló fesztivál
Somlóvásárhely, 2023. június 16 - 18.
A Veszprém megyei borvidék egyik legizgalmasabb eseménye várja az érdeklődőket a Somló lábánál. Változatos és sokszínű programokkal találkozhatnak mindazok, akik kilátogatnak ide. Ez a családi program bármely korosztályt hívogat.
bővebben
Veterán Találkozó
Veterán Találkozó
Kiskunhalas, 2023. június 16 - 18.
Az egyesületet, melynek szervezésében áll ez a kiskunhalasi esemény, egy baráti társaság alapította ’94-ben, s azóta már több, mint 20 alkalommal rendezték meg a találkozót, melyet mindig hatalmas érdeklődés fogadott.
bővebben
Déli Blokk Motoros Találkozó
Déli Blokk Motoros Találkozó
Sándorfalva, 2023. június 16 - 18.
Jó levegő, tóra néző panoráma, hangos motorok, berregés és brümmögés. Mindez és még számos program várja a kedves érdeklődőket ezen az eseménysorozaton. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekkel érkezőkre, így számukra is több lehetőséget biztosítanak a
bővebben
Veteránjármű és Motoros Találkozó
Veteránjármű és Motoros Találkozó
Pásztori, 2023. június 16 - 18.
Újra le lehet venni a ponyvát a garázsban féltve őrzött két,- és négykerekű kincsekről, hisz megrendezik a veterán járgányok összejövetelét. A szervezők mindenkit nagy szeretettel és remek programokkal várnak.
bővebben
Tanévzáró fesztivál
Tanévzáró fesztivál
Kecskemét, 2023. június 16.
Végre újra kacagástól lesz hangos a város főtere, hisz ezen a nyáron is együtt búcsúztatják a dákok a tanévet, mégpedig egy - már hagyománnyá vált - vetélkedővel. S ami azután jön, az lesz az igazi fergeteges forgatag.
bővebben
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Regöly, 2023. június 17.
Evés és oldschool járgányok! Kell ennél több? Ha igen, az is fellelhető ezen az eseményen. Szeretettel várnak bármely kedves látogatót ezen a regölyi falunapon.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Tihany, 2023. június 17 - július 2.
A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!