403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Ibrány, 2023. június 10.
Ezen a nyáron is megszervezik az összejövetelt az autórajongóknak. A jelenlévők megmutathatják egymásnak a tuningolt vagy klasszik verdáikat, a legextrémebb felszereléseiket, a kényelmes és kirívó kárpitozást, a hangos motorokat és a dupla kipufogókat.
bővebben
Nyárindító fesztivál
Nyárindító fesztivál
Üllés, 2023. június 10.
A Csongrád megyei Üllésen kerül megrendezésre a nyarat indító program sorozat, mely újra várja a kikapcsolódni vágyó érdeklődőket. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény számtalan érdekes programmal kedveskedik a látogatóknak.
bővebben
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Balogunyom, 2023. június 10.
Újra várják a község kastélyának parkjában a retro kocsik és kétkerekű járművek szerelmeseit egy barátságos és eseménydús összejövetelre. 1995-ös évjárat előtti autókkal és motorokkal lehet jelentkezni a kiállításra.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2023. június 10 - 11.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2023. június 10.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Napfényes fesztivál
Napfényes fesztivál
Budapest, 2023. június 11.
A fővárosban egy különleges rendezvényre hívják az érdeklődőket, ahol a testi-lelki és szellemi egészségé a főszerep. Sztárfellépőkkel, érdekes előadásokkal várnak mindenkit.
bővebben
Lurkó fesztivál
Lurkó fesztivál
Szeged, 2023. június 11.
Interaktív, mesékben gazdag élményre várnak minden gyermeket a szervezők. A nagyszerű gyermekprogram sok mesét, interaktív foglalkozásokat, nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket kínál kicsik és nagyok számára egyaránt.
bővebben
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Budapest, 2023. június 15.
A fővárosban külföldi fellépők és hazai együttesek is részt vesznek a nagyszabású néptáncversenyen. A kultúrák találkozását élheti meg az, aki kilátogat az eseményre.
bővebben
Motoros Találkozó
Motoros Találkozó
Bóly, 2023. június 15 - 17.
A Baranya megyei Bólyon rendezik a motorok és motorosok találkozóját, mely egy több napos programsorozat. Színvonalas és sokoldalú rendezvény, melyen bárki jól érezheti magát, ahogy az előző évek tanulsága is ezt mutatja.
bővebben
Répcelaki fesztivál
Répcelaki fesztivál
Répcelak, 2023. június 15 - 18.
A sok éves múlttal rendelkező program az idén is megrendezésre kerül. A nyár egyik legkedveltebb eseménye a térségben a Vas megyei rendezvény, mely egy összművészeti ünnep. Az összes korosztály számára tartogat meglepetést az idei évben is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!