222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Játékfesztivál
Játékfesztivál
Pápa, 2023. június 9 - 11.
Az évente megrendezésre kerülő pápai programon művészeti együttesek bemutatói, gasztronómiai rendezvények, sörfesztivál és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Tündérfesztivál
Tündérfesztivál
Sopron, 2023. június 10.
A soproni kulturális programok közül a tündérfesztet nem érdemes kihagyni. A nyári napfordulóhoz szorosan kötődő családi esemény leginkább a gyerekeknek szól. Az egynapos rendezvény évről évre Közép-Európa leghosszabb terén, a soproni Deák-téren kerül megrendezésre.
bővebben
Decathlon Tavi Napok
Decathlon Tavi Napok
Tiszafüred, 2023. június 10..
A tiszafüredi napokra bármely családot szeretettel várnak a szervezők. A gyerekek számára felhőtlen szórakozást kínáló programok várhatók, így érdemes ezt a hétvégét nekik szentelni.
bővebben
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Ibrány, 2023. június 10.
Ezen a nyáron is megszervezik az összejövetelt az autórajongóknak. A jelenlévők megmutathatják egymásnak a tuningolt vagy klasszik verdáikat, a legextrémebb felszereléseiket, a kényelmes és kirívó kárpitozást, a hangos motorokat és a dupla kipufogókat.
bővebben
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Balogunyom, 2023. június 10.
Újra várják a község kastélyának parkjában a retro kocsik és kétkerekű járművek szerelmeseit egy barátságos és eseménydús összejövetelre. 1995-ös évjárat előtti autókkal és motorokkal lehet jelentkezni a kiállításra.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2023. június 10 - 11.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Debrecen, 2023. június 10 - 11.
Mesés, hatalmas természetközeli helyszín és valóságos élménycunami várja a településre érkező családokat ezen a fantasztikus többnapos eseményhétvégén. Több, mint száz izgalmas program biztosítja a jó hangulatot és a szórakozást.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2023. június 10.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Napfényes fesztivál
Napfényes fesztivál
Budapest, 2023. június 11.
A fővárosban egy különleges rendezvényre hívják az érdeklődőket, ahol a testi-lelki és szellemi egészségé a főszerep. Sztárfellépőkkel, érdekes előadásokkal várnak mindenkit.
bővebben
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Budapest, 2023. június 15.
A fővárosban külföldi fellépők és hazai együttesek is részt vesznek a nagyszabású néptáncversenyen. A kultúrák találkozását élheti meg az, aki kilátogat az eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!