403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Márton napi családi fesztivál
Márton napi családi fesztivál
Hévíz, 2023. november 11.
Ezen a Márton-naphoz köthető rendezvényen ingyenes programokkal várják az összes korosztályt szeretettel. A hévízi esemény felvonultatja a libafuttatást, kézműves foglalkozásokat, népi játszóteret, szentmisét, valamint sok más szórakoztató, érdekes előadást, foglalkozást,
bővebben
Márton-napi Vigadalom
Márton-napi Vigadalom
Szekszárd, 2023. november 11.
Ez a néphagyomány, a Márton nap, nagyon sok kiváló libából készült ételt, valamint igazi finom minőségi borok kóstolását teszi lehetővé. Ha valaki szeret jókat enni és inni, az jöjjön el erre a nagyszerű programra.
bővebben
Márton napi fesztivál
Márton napi fesztivál
Bikal, 2023. november 11.
Márton-napi ünnepekkor az ízletes liba ételek kerülnek előtérbe, amelyeket a finom újborokkal fogyaszthatunk el. Ezeket a különleges napokat mindenképpen érdemes a szabadban tölteni, például egy színvonalas Márton-napi rendezvényen.
bővebben
Libadalom
Libadalom
Etyek, 2023. november 11.
Ez az etyeki libás esemény az év egyik legjelentősebb programsorozata, amely Márton-napkor kerül megrendezésre. Aki szeret enni és inni egy igazán kiadósat, annak mindenképpen itt a helye. A finomabbnál finomabb liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek boraival olthatjuk
bővebben
Márton napi Vigasságok
Márton napi Vigasságok
Zalaegerszeg, 2023. november 11.
A zalaegerszegi eseményen a liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek legfinomabb újborait sorakoztatja fel a látogatók számára. Ha valaki szeretne Márton napkor jól szórakozni, annak ez egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség.
bővebben
Márton-napi Batyus Vigasság
Márton-napi Batyus Vigasság
Badacsonytomaj, 2023. november 11.
A badacsonytomaji vigasságon az újborok kóstálásával, tökfaragó versennyel és zenével ünneplik Márton-napot a helyiek. A libából készül finomságok mellett helyet kapnak a rendezvény étlapján olyan ételek is, mint a libazsíros kenyér, vagy a sült gesztenye is.
bővebben
Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2023. november 11 - 12.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2023. november 15 - 16.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
Márton napi libanapok
Márton napi libanapok
Balatonlelle, 2023. november 17 - 18.
A Márton neve napján tartott libás program ismét várja a látogatókat ezen a nagyszerű eseményen, ahol nem csak az evés van a kínálatban, hanem az igazán finom minőségi újborok is, amelyeket a magyar pincészetek sorakoztatnak fel az érdeklődők számára.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2023. november 17 - 19.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!