403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Tökjó fesztivál
Tökjó fesztivál
Érd, 2023. október 28.
Hátborzongató mulatság várható a Pest megyei településen, ahol igazi tökös programok várják az érdeklődőket. Lesz itt tökmaraton és tökfaragó verseny, remek muzsika, mely fokozza a hangulatot némi forró kakaóval dúsítva a hűs őszi délutánon.
bővebben
Füsti feszt
Füsti feszt
Tiszafüred, 2023. október 28.
Újabb esemény, ahol az ételé a főszerep, szóval aki szereti a hasát, annak mindenképp itt a helye! Nem akármilyen falatok kerülnek ám terítékre, a tiszafüredi feszt nevéből adódóan, a szabad tűzön és grillen elkészíthető legjobb ételek várják, hogy az ínyencek
bővebben
Borzongás fesztivál
Borzongás fesztivál
Balatonfűzfő, 2023. október 28.
Jelmezek, szerepjáték, beöltözés és vidám pillanatok várnak mindenkit, aki ellátogat a nem mindennapi balatonfűzfői eseményre. A félelmetes út során elképesztő fellépők teszik látványossá a közös sétát bemutatóikkal.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2023. november 2 - 5.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Szent Márton-napi vásár
Szent Márton-napi vásár
Szombathely, 2023. november 4 - 5.
Évről évre megmozgatja az ország kézműveseit és árusait ez az esemény, amely több napos vásári forgataggal várja a látogatókat, érdeklődőket. A kirakodóvásár mellett népművészek, néptáncosok és más bemutatók színesítik a forgatagot.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2023. november 9 - 10.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül majd megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több meghatározó szakmai téma lesz terítéken.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Debrecen, 2023. november 9.
Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.
bővebben
Márton-napi Vigasságok és Búcsú
Márton-napi Vigasságok és Búcsú
Bogács, 2023. november 10 - 12.
Márton neve napján a hagyományok ünnepe itt se csak a libából készült finomságokról szól, hanem az újborokról is. Ezen a rendezvénysorozaton szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, valamint sok-sok érdekes kulturális rendezvénnyel várják a programok iránt érdeklődőket.
bővebben
Földtudományos Forgatag
Földtudományos Forgatag
Budapest, 2023. november 10 - 12.
Ezen a budapesti rendezvényen összegyűlnek a hazai nemzeti parkok, intézmények, amelyek a klímaváltozással, hazánk ásványkincseivel, valamint geológiai kutatásokkal foglalkoznak.
bővebben
Könyvszalon
Könyvszalon
Győr, 2023. november 10 - 12.
Újra várják a kedves látogatókat a győri könyvszalonba, ahol számos programra és meglepetésre számíthatnak a betérő könyvimádók. Sőt, a könyvek mellett más kulturális rendezvények is emelik a programsorozat fényét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!