403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

HR Fest
HR Fest
Budapest, 2023. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben is megvásárolhatók, de célszerű sietni, hiszen mindig gyorsan fogynak.
bővebben
Mindszent Havi Mulatság
Mindszent Havi Mulatság
Bodrogkeresztúr, 2023. október 14.
A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron minden év októberében rendezik meg a mulatságot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. A több napos rendezvény kulináris élményekben gazdag, az elmúlt évekhez hasonlóan.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Balatonalmádi, 2023. október 14.
Balatonalmádin az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tök fesztivál rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály
bővebben
Világsakkfesztivál
Világsakkfesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
Október ismét a sakk hónapja lesz Budapesten, hiszen ismét megrendezik a következő Világsakk programsorozatot. A rendezvény egynapos, mely egy misztikus világot mutat be, melyet a sakk takar. Sok érdekes programmal minden korosztályt várnak.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Bakonyszentlászló, 2023. október 14.
Ismét megrendezik a tökös eseményt a Veszprém megyei településen. Egész napos tökös programokkal várják a kedves vendégeket a szervezők. Igazi családi programsorozat, mely már jó pár éve ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Tuning és Retro fesztivál
Tuning és Retro fesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
A budapesti Vasúttörténeti Park 10 hektáros területe egy rendhagyó eseménynek ad otthont. Szeretettel várják a látogatókat egy igazán látványos és izgalmas programra, fővárosunk zöld övezetébe.
bővebben
Országos Bulldog Találkozó
Országos Bulldog Találkozó
Budapest, 2023. október 15.
Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.
bővebben
Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Budapest, 2023. október 20 - 29.
Ez az egyetlen olyan rendezvény hazánkban, amely kifejezetten gyerekeknek szól, ugyanis 4-14 éves korig vetítik a gyerekeknek szóló rövidfilmeket és mozifilmeket. Sok száz gyerekfilm mutatja be a jelenlévőknek a világ különböző kultúráit.
bővebben
Sváb Sziget fesztivál
Sváb Sziget fesztivál
Szigetszentmárton, 2023. október 20 - 22.
A Kis-Duna partján a szórakozni vágyókat egy különleges hangulatú program várja. Szigetszentmártonban a német népzene mellett ízletes ételek, vidámpark, gyermekprogramok és utcabál teszi élvezetessé az itt eltöltött napokat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!