403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Budapest Design Week
Budapest Design Week
Budapest, 2023. október 5 - 15.
Újra megrendezésre kerül a fővárosban ez a nagyszabású programsorozat, mely már több, mint 15 éve mutat be minden design-al kapcsolatos elképzelést a nagyközönség számára. Évről-évre számtalan különleges alkotást, elképzelést láthat a nagyéremű.
bővebben
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest, 2023. október 5 - 6.
Egyik év sem telhet el számítástechnikai rendezvény nélkül, mely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági eseménye, a több napos budapesti fesztre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Gesztenye Liget Fesztivál
Gesztenye Liget Fesztivál
Pécs, 2023. október 6 - 7.
Pécsett rendezik meg a már hagyományosnak nevezhető programsorozatot, amelyen számtalan kulturális és szórakoztató programmal találkozhat a kilátogató érdeklődő. Minden korosztályt újfent várnak a szervezők.
bővebben
Salsa fesztivál
Salsa fesztivál
Szeged, 2023. október 6 - 8.
Dél-Alföld legnagyobb települése egy kis időre a karibi szigetország különleges világát tárja az érdeklődő látogatók elé. Kuba zenei kultúrájához szorosan hozzátartozik a rumba, a habanera, és a modern csacsacsa, salsa, valamint mambó. Nem véletlen hát, hogy ezek csodálatos
bővebben
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymaros, 2023. október 7.
A Pest megyei Nagymaroson az idén is lesz találkozó az ifjúság számára, melyet ezúttal is a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és az Országos Lelkipásztori Intézet által felkért csoport szervezi.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Balatonboglár, 2023. október 7.
Balatonbogláron, azon belül is Szőlőskislakon ősszel ellepik a tökök a falut. Az októberi rendezvényen gyönyörű töklámpások fényében tündököl majd a település. Az egyik legkedveltebb esemény a környéken, hiszen igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2023. október 7.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztro és kulturális programsorozat bármely korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Cáki Gesztenye Napok
Cáki Gesztenye Napok
Cák, 2023. október 7 - 8.
Sültgesztenye-illat, kirakodó vásár, gyermekprogramok és zenés programok mellett kiállítás és kézműves bemutató is helyet kap a többnapos cáki rendezvénysorozaton. A feszt fantasztikus lehetőségeket kínál a család minden tagjának.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Fertőszéplak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Sütve, főzve, párolva, édesen vagy sósan, sőt akár még kifaragva is! Fertőszéplakon már évek óta gyűlik össze a település apraja-nagyja, hogy közösen töltsenek el egy napot az élénk sárga tökök meleg ölelésében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!