403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

5 tengelyen - ingyenes családi nap
5 tengelyen - ingyenes családi nap
Zsámbék, 2023. szeptember 23.
Zsámbékon kerül megtartásra az 5 tengelyen-biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny a NiT Hungary és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös rendezésében. Az esemény helyszíne a drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpályája.
bővebben
Kerti Vasutak Fesztiválja
Kerti Vasutak Fesztiválja
Budapest, 2023. szeptember 23 - 24.
Gőzös vagy dízel, villany- vagy kézi hajtású, a kisvonatok sokunkat elvarázsolnak. Ezeket a kisvonatokat, kerti vasutakat gyűjti egy csokorba ez a nagyszerű esemény, amely garantáltan önfeledt szórakozást nyújt a család összes tagjának a program során.
bővebben
Szakmafesztivál
Szakmafesztivál
Szeged, 2023. szeptember 23.
Újra megrendezésre kerül a szegedi Dugonics téren a valaha volt egyik leghasznosabb esemény, mely arra hivatott, hogy segítsen a fiataloknak tisztábban látni a jövőjüket. A rendezvény segít a szülőknek és gyermekeiknek, hogy betekintést nyerjenek a különböző szakmák
bővebben
NATO Run Futófesztivál
NATO Run Futófesztivál
Budapest, 2023. szeptember 24.
Az őszi sportok egyik kihagyhatatlan eseménye a futás. A futóversenyekre a legjobbak újból és újból beneveznek, hiszen a megszállottak, elhivatott versenyzőknek nem jelent akadályt a hűvösebb időjárás sem.
bővebben
KÁN Egyetemi Napok
KÁN Egyetemi Napok
Kaposvár, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN program. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2023. szeptember 29 - október 8.
Újra megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas eseményt ígér.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 30.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
II. Világháborús Hadijáték
II. Világháborús Hadijáték
Komárom, 2023. szeptember 30 - október 1.
Mindenkit sok szeretettel várnak a komáromi világháborús játékokra. Évről évre egyre több érdeklődőt vonz a nagyszabású rendezvény. Célja, hogy a katonai hagyományőrző esemény által mindenkihez eljusson a múltbéli történések.
bővebben
Garabonciás Napok
Garabonciás Napok
Békéscsaba, 2023. október 2 - 6.
Már 1992 óta kerül megrendezésre ez a rangos esemény, mely főként a békéscsabai diákokat érinti és célozza meg. A rendezvény legfőbb programja a diákpolgármester-választás, valamint a kampány, mely azt övezi.
bővebben
Szemrevaló filmfesztivál
Szemrevaló filmfesztivál
Budapest, 2023. október 5 - 15.
A filmet kedvelő közönség most igazán kiélvezheti a programkínálatot. Minden filmest sok szeretettel várnak a fővárosba. Ismét elindul a filmek őszi ünnepe, mely több napon át számos kategóriákkal felvonultató rendezvényét nyitja meg.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!