403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Adolph Zukor Filmfesztivál
Adolph Zukor Filmfesztivál
Mátészalka, 2023. szeptember 22 - 23.
A filmvilág izgalmait tárja a lelkes érdeklődők elé ez a mátészalkai esemény. A hazai filmipar nagyjai is jelen lesznek a hétvégén, hogy méltóképp emlékezzenek meg Adolph Zukorról, aki kis hazánkból indult el, hogy lefektesse az amerikai filmipar alapköveit.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 22 - 23.
Az ősz egyik legkedveltebb debreceni program sorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú
bővebben
Dorozsmai Tökfesztivál
Dorozsmai Tökfesztivál
Szeged, 2023. szeptember 22 - 23.
A tökös ünnepet Szegeden rendezik, melyre sok szeretettel várják a látogatókat a szervezők, akik egész napos kikapcsolódást nyújtó programokkal készülnek, így az összes korosztály talál kedvére való elfoglaltságot.
bővebben
Térfesztivál
Térfesztivál
Szentes, 2023. szeptember 22 - 23.
A szentesi rendezvény a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye, ami már sokadik alkalommal nyújt a látogatók számára kellemes perceket. Az országból, valamint a térségből egyre többen visszatérő vendégként szavaznak bizalmat a szervezőknek.
bővebben
Kadafalvi Napok
Kadafalvi Napok
Kecskemét, 2023. szeptember 22 - 23.
Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas program.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Pécs, 2023. szeptember 22 - 24.
Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak program lehetőségeit, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.
bővebben
Land Rover Baráti Találkozó
Land Rover Baráti Találkozó
Kistelek, 2023. szeptember 22 - 24.
A Land Rover egy brit autógyártó cég, melyet 1948-ban alapítottak. Komoly ismeretséget és népszerűséget a terepjárói révén szerzett. A márkának már számos modellje gurult le a gyártósorról, megbízhatósága és masszivitása miatt sokan kedvelik.
bővebben
Savaria táncverseny
Savaria táncverseny
Szombathely, 2023. szeptember 23 - 24.
Szombathelyen évről évre nagy sikerrel rendezik meg a nemzetközi méreteket öltő nívós táncversenyt, amelyen számtalan külföldi fellépő is részt vesz. A kiemelkedő versenytáncos rendezvény a város egyik legrégebbi rendezvénysorozatai közé tartozik.
bővebben
Kertészeti fesztivál
Kertészeti fesztivál
Erdőkertes, 2023. szeptember 23.
Kertművelők figyelem! Íme egy esemény, mely amellett, hogy nagyon hasznos, módfelett szórakoztató és informatív is. Konyhakert gondozók, nagy gazdák, profik és amatőrök egyaránt profitálhatnak az elhangzottakból.
bővebben
Őszi Sportfesztivál
Őszi Sportfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 23.
A fővárosban ismét megkezdték az előkészületeket a sportfesztre. A Budapesti Szabadidősport Szövetség az idén is megrendezi a következő rendezvényét, melyre várja a sportolni vágyók táborát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!