403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Kutyafesztivál
Kutyafesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16.
Az év egyik legnagyobb állatbarát eseménye ez a kutyafeszt, amely a fővárosban kerül megrendezésre. A hatalmas füvesített területen számtalan kutyás bemutatót tartanak. Változatos és érdekes programok kísérik a bemutatókat.
bővebben
Kéklámpás Találkozó
Kéklámpás Találkozó
Budapest, 2023. szeptember 16.
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők erre a remek programra, ahol biztosan nem marad élmény nélkül egy látogató sem. A helyszínt kék lámpával rendelkező autók egész sora lepi majd el.
bővebben
Lada Találkozó
Lada Találkozó
Izsák, 2023. szeptember 16.
A ladások mindig is összetartó népség voltak, ezt is bizonyítja, hogy Iszákon ismét összejönnek a legfanatikusabbak. Az országos Lada találkozót több éve már, hogy mindig megrendezik, s évről évre egyre többen gyűlnek össze, az idén is lesz miért összeröffenni.
bővebben
Őszi Ászok fesztivál
Őszi Ászok fesztivál
Ráckeve, 2023. szeptember 16 - 17.
Festői környezetben kerül megrendezésre a sokszínű programsorozatot, mely sok érdeklődőt vonz minden évben. A ráckevei rendezvény magában foglalja a kultúrát, gasztronómiát és a szórakoztatást, valamint a sportot is. Itt nem csoda, ha mindenki jó élményeket szerez.
bővebben
Szeri Vízválasztó Fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ópusztaszer, 2023. szeptember 16 - 17.
A négy őselem egyike, a földi élet elengedhetetlen eleme, az éltető víz. Erről szól majd a Csongrád megyei esemény. A meghívott vendégelőadók érdekes és hasznos információval látják el az érkezőket a témával kapcsolatban.
bővebben
Angyalföldi Sportfesztivál
Angyalföldi Sportfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 17.
Angyalföldre várja a sportolás szerelmeseit a Természetbarát és Testedző egyesület. A többnapos eseményen tizenöt sportág negyven versenyszámában próbálhatják ki magukat a jelentkezők.
bővebben
Vadásznap
Vadásznap
Gödöllő, 2023. szeptember 17.
A vadászok világa nem csupán különleges, hanem roppant izgalmas és érdekes is egyben. E csodás életbe engednek bepillantást nyerni az érdeklődőknek a nap folyamán. A helyszín megválasztása nagyon jól sikerült, ugyanis a Gödöllői Királyi Kastély biztosítja a gyönyörű
bővebben
Fülesbagoly fesztivál
Fülesbagoly fesztivál
Martonvásár, 2023. szeptember 17.
Zene és mulatság, fiataloknak és időseknek egyaránt. Martonvásár, Fejér megye kisvárosa rendezi meg ezt a különleges zenei eseményt a helyi és környékbeli zenekedvelők nagy örömére.
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 21 - 22.
Ez egy olyan budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, legyen szó a technológiai megoldásokról, vagy akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 21 - 23.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!