403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Börgöndi Repülőnap
Börgöndi Repülőnap
Székesfehérvár, 2023. szeptember 10.
Látványos és mozgalmas programot kínál szeptember második vasárnapja évről évre. Újra megtelik az ég különböző stílusú és korú vasmadarakkal, repülő szerkezetekkel és légiparádéval. A szórakozás az egész család számára garantált!
bővebben
Filmmaraton
Filmmaraton
Budapest, 2023. szeptember 12 - 17.
Ezen a rendezvényen az archív filmek vetítése a központi szerepet kapja, hiszen az érdeklődők megtekinthetik a hazai, valamint a nemzetközi klasszikus filmek féltve őrzött páratlan gyűjteményét, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hatvan, 2023. szeptember 14 - 16.
Az idei Hetedhét ismét megrendezésre kerül a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban és Díszkertben. A sokoldalú esemény minden korosztályt vár, a kicsiket és nagyokat egyaránt, csoportokat, osztályokat, családokat. Itt minden a népmeséről fog szólni, valamint a
bővebben
Soproni Egyetemi Napok
Soproni Egyetemi Napok
Sopron, 2023. szeptember 14 - 15.
A hűség városa nagy szeretettel várja az egyetemi hallgatókat és a külsős érdeklődőket is. A campuson számos program lehetőséggel készülnek a látogatók számára. Sportesemények, versenyszámok, erőpróbák alkalmával mutathatják meg a résztvevők milyen fizikummal vágnak
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2023. szeptember 15 - 19.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2023. szeptember 15 - 17.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt bőven kinőtte magát.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Dorog, 2023. szeptember 15.
Minden sportolni vágyót sok szeretettel várnak a Sarpi-Dorog futófesztre, mely évről évre lehetőséget nyújt a futni vágyóknak, hogy meghódítsák a Nagy-Getét. A kedvezményes nevezési díjat online célszerű intézni, ugyanis a helyszínen már csak drágábban van erre lehetőség.
bővebben
Patakmalom fesztivál
Patakmalom fesztivál
Pápateszér, 2023. szeptember 15.
Ezen a pápateszéri eseményen nem a program kínálatot szeretnénk kiemelni először, holott ennek kapcsán is bőven tudunk áradozni, azonban aki kilátogat a rendezvényre, az rögtön megérti, miért a helyszínt emeljük ki elsősorban, hiszen meseszép, patakok szabdalta zöld
bővebben
Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2023. szeptember 15 - 17.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
SEAT Találkozó
SEAT Találkozó
Siófok, 2023. szeptember 15 - 17.
A siófoki Aranypart Camping várja a spanyol eredetű személygépkocsi márka, a Seat tulajdonosait és kedvelőit. Az összes résztvevő örülhet, ugyanis nem csupán egy napon át élvezheti a remek társaságot és a nagyszerű programok kínálatát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!