403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Kő kövön fesztivál
Kő kövön fesztivál
Süttő, 2023. szeptember 9.
A Komárom-Esztergom megyében található süttői községben rendezik a kövek napját, mely egy interaktív nap, ahol a kövek körül forog minden. Különleges programok és kihívások várják az érdeklődőket.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2023. szeptember 9.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sport programok lehetőségével várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
Körtefesztivál
Körtefesztivál
Délegyháza, 2023. szeptember 9.
A Pest megyei Délegyházán ismételten megrendezik a több, mint 400 éves vadkörtefa tiszteletére a körte ünnepét. A nagyszabású rendezvényre minden évben egyre többen érkeznek megcsodálni a nagy múlttal rendelkező vadkörte fát, s részt venni az eseményen.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Rakamaz, 2023. szeptember 9.
Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba. Az idén ismét megrendezik a Jonagold, valamint Városnapot Rakamazon.
bővebben
Traktoros Nap
Traktoros Nap
Sopronhorpács, 2023. szeptember 9.
Már hagyományosnak mondható eseményre készül a település apraja-nagyja. A motorok feldübörögnek, az erős munkagépek, a traktorok kerülnek ezen az alkalmon az érdeklődés középpontjába, amik csillognak a reflektorfényben.
bővebben
Életút fesztivál
Életút fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 9.
A település hangulatos alkalomra várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat szeptember elején. A rendezvény az értékrend fontosságát hangsúlyozza. Az esemény színes gyermek- és ifjúsági programok és koncertek lehetőségével várja a látogatókat.
bővebben
Zöldfesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vác, 2023. szeptember 9.
A környezetvédelem, a hatalmas ökológiai lábnyom, melyet az emberiség hagy a bolygón, egyre égetőbb probléma. Szerencsére van mód, hogy a károkozás kisebb legyen, ehhez csak odafigyelésre van szükség. Vácon pedig nagy gondot fordítanak erre a program idején.
bővebben
Tacsi Tali
Tacsi Tali
Veszprém, 2023. szeptember 9.
Veszprémben a Kolostorok és Kertek Rendezvényterületén sok lógó fülű hosszú testű kutyafej szaladgál majd a gazdáival. Az apropó nem más, mint egy újabb tacskó találkozó, melynek már több éve hatalmas sikere van.
bővebben
Judafest
Judafest
Budapest, 2023. szeptember 10.
A fővárosban található Madách térre sok szeretettel várják azokat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni a zsidó szokásokkal, életmóddal, ételekkel, vagy szeretnék megtudni, hogy egyáltalán mit jelent a zsidóság.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2023. szeptember 10.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!