403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok részére ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
Bábolnai gazdanapok
Bábolnai gazdanapok
Bábolna, 2023. szeptember 7 - 9.
A magyar agrárium kiemelkedő eseményén a szakma legjava gyűlik össze. Magyarország legrégebbi és legnagyobb mezőgép kiállításán a szakma krémje találkozik, ugyanakkor mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki érdeklődik a mezőgazdaság iránt.
bővebben
Mézfesztivál
Mézfesztivál
Kaposvár, 2023. szeptember 8 - 9.
A Somogy megyei Kaposváron jól ismerik már a méz jótékony hatását, akik viszont nem hallottak róla, azoknak mindenképpen érdemes utána nézniük. Az egyik legjobb alkalmat nyújtja a kaposvári méhész konferencia, ahol lehetőség adódik mindent megtudni a méz áldásos hatásairól.
bővebben
Kukorica Fesztivál
Kukorica Fesztivál
Bábolna, 2023. szeptember 8 - 9.
Bábolnán újra megrendezik a nagyszabású kukorica témára fűzött ünnepséget, mely már több éven keresztül ad lehetőséget arra, hogy a bábolnaiak apraja-nagyja együtt jól szórakozzon. A városlakók ismét várják a turistáskodókat is, hiszen itt mindenki talál kedvére való
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A fővárostól 40 km-re fekvő községet már jól ismeri a hazai sztárok színe – java, hiszen évről-évre rengetegen megfordulnak a településen ezen a bizonyos rendezvénysorozaton. Nyáregyházán minden évben hatalmas durranásra készülnek.
bővebben
Szegedi Repülőnap
Szegedi Repülőnap
Szeged, 2023. szeptember 8 - 9.
Szegeden ismét minden a repülésről fog szólni, nem csak repülősöknek, hiszen idén is megrendezik a színvonalas eseményt. Elmaradhatatlan látványossággal tarkított légi parádé ez, mely évről évre nagy tömegeket vonz ki a reptérre.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2023. szeptember 8 - 10.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a program sorozatot. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
Balatonman
Balatonman
Balatonfűzfő, 2023. szeptember 9.
A rövid, közép és hosszú távon is elindított versenyen nevezés ellenében bárki indulhat. A hölgyek és az urak természetesen külön kategóriában versenyeznek. A Balatonman számos kísérőrendezvényével együtt méltó egy balatoni szezon megnyitására.
bővebben
Heppiend fesztivál
Heppiend fesztivál
Csopak, 2023. szeptember 9.
A Veszprém megyei községben szezonzáró ünnepséget tartanak a strandon. A már hagyománnyá váló csopaki rendezvényt jól ismerik a kilátogató vendégek. Minden évben a hagyományokhoz igazodva heppienddel zárul a strandszezon.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!