403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőkövesd, 2023. szeptember 2.
A mezőkövesdi gépésztalálkozó soron következő alkalmára már előkészítették a felvonuló gépeket. A hagyománnyá váló rendezvénysorozat ismét felvonulással fog kezdődni a város főutcáján és a szokásos útvonalon halad.
bővebben
Akadálymentes Turizmus Napja
Akadálymentes Turizmus Napja
Orfű, 2023. szeptember 2.
Mozgássérültként vagy valamilyen fogyatékossággal küzdve az élet sokkal nehezebbnek tűnik. Nem túlzás kijelenteni, hogy egy tolószékes számára a lépcső is Mount Everestnek tűnik, ha nincs segítség. Azonban van egy nap, ami csak róluk szól!
bővebben
Aranykút fesztivál
Aranykút fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 2.
Valódi családi program lehetőséggel készülnek az Aranykút utcai játszótéren, a fővárosban. A budapesti rendezvény zenés programokkal, finom falatokkal és további érdekességekkel várja a látogatókat. Az esemény remek kikapcsolódást kínál mindenkinek.
bővebben
Sárkányok napja
Sárkányok napja
Szentkirályszabadja, 2023. szeptember 2.
Látványos sárkányröptetés fogadja már évek óta szeptember első hétvégéjén a településre látogatókat. Az egyedi papírsárkányok építése és reptetése remek hangulatú családi program lehetőséget ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
bővebben
Krumplifesztivál
Krumplifesztivál
Bugyi, 2023. szeptember 2.
Zenés reggeli ébresztő, vigadalom és felvonulás miatt pezseg a település apraja-nagyja ezen a hétvégén. A remek hangulatot krumplipucoló verseny, gyermek programok és táncos műsorszámok garantálják. Este a zenéé a főszerep.
bővebben
Nyitott kapuk Fényfesztivál
Nyitott kapuk Fényfesztivál
Szada, 2023. szeptember 2.
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt erre a lebilincselő eseményre. A szervezők gondoskodnak arról, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt jól érezzék magukat a patakparton.
bővebben
Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2023. szeptember 2.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól teszi, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat akár az összes traktortulaj. Legyen új vagy régi, biztosan jó helyen lesz! Aki bátran tud trükközni az óriási
bővebben
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Mosonmagyaróvár, 2023. szeptember 2.
A település tárt karokkal várja az összes autó fant, kiváltképp, akik a veterán járművek szerelmesei. A városban már nem először kerül megrendezésre ez az összejövetel, hisz évről évre hatalmas látogatottságnak örvend.
bővebben
Veterán Jármű Randi
Veterán Jármű Randi
Kiskőrös, 2023. szeptember 2.
A romantikus költészet egyik legnagyobb magyar képviselője, Petőfi Sándor szülővárosa ad otthont a veterán járgányok összejövetelének. Aki még nem tette, csinosítsa ki a garázsban eldugott oldtimerét és készüljön a kiskőrösi találkozóra!
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2023. szeptember 2.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!