403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Favágó Verseny és Vadásznap
Favágó Verseny és Vadásznap
Bükkzsérc, 2023. augusztus 26.
A rendezvényparkban különleges favágó és vadételek készülnek, amelyet természetesen a vendégek is megkóstolhatnak. A bükkzsérci eseményen emellett különféle programok várhatók a család összes tagjának.
bővebben
Városi Utcabál
Városi Utcabál
Gyál, 2023. augusztus 26.
Már több éve rendezik meg ezt a közkedvelt eseményt a városban, amely már több napos rendezvénysorozattá duzzadt. A gyáli ünneplő eseményen különleges programok várhatók, amelyek minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
Palóc Párnafesztivál
Palóc Párnafesztivál
Mátraderecske, 2023. augusztus 26.
Egy különleges gasztronómiai utazásra hívnak mindenkit erre a hangulatos településre, amely a palóc tájegység étkeit mutatja be. Akik kedvelik a finom vidéki ízeket, véletlenül se hagyják ki ezt a program lehetőséget.
bővebben
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Tiszaörs, 2023. augusztus 26.
Tiszaörs ad otthont a Veterán Járművek Találkozójának, mely egyben Gasztronómiai Ünnep is. A sokszínű programsorozatra mindenkit sok szeretettel várnak. Élményekkel gazdagodhat mindenki, aki csak kilátogat a nagyszabású szabadtéri eseményre.
bővebben
Fűszerfesztivál
Fűszerfesztivál
Boldog, 2023. augusztus 26.
A Heves megyei települést már jól ismerik a hagyományairól a környéken. A község több, mint 150 éves múlttal rendelkezik a pirospaprika őrlemény készítése kapcsán. A nyár végi rendezvényt is mindig a fűszer köré építik fel.
bővebben
Tófesztivál
Tófesztivál
Csömör, 2023. augusztus 26.
A Pest megyei Csömörön az ősz beköszöntével megrendezésre kerül a nyárbúcsúztató Tófeszt nevet viselő program sorozat, mely kikapcsolódást nyújtó eseményekben bővelkedik. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt az idén is.
bővebben
Bor és Jazz napok
Bor és Jazz napok
Kiskunlacháza, 2023. augusztus 26.
Évről évre egyre többen keresik fel a magyar borok és a jazz zene rajongói ezt a színvonalas program sorozatot. A város legrangosabb eseménye a hangulatos jazz mellett a gasztronómia szerelmeseinek is tartogat különlegességeket.
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2023. augusztus 26.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Veterán Motoros és Autós találkozó
Veterán Motoros és Autós találkozó
Kenyeri, 2023. augusztus 26.
A Vas megyei község falunapi rendezvényét egy veterán jármű összejövetellel koronázza meg. Aki rajong a kinézetét tekintve talán idejétmúlt, ám állapotában kiváló járgányokért, itt megtekintheti a legszemrevalóbb darabokat.
bővebben
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresegyház, 2023. augusztus 26.
Az ifjúság hívta életre ezt a veresegyházi eseményt, ugyanis a településen ezidáig nem volt megfelelő lehetőség a fiatalok kikapcsolódására, azonban most, hogy megrendezésre kerül ez a rendkívüli program, ennek vége!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!