403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2023. augusztus 23 - 27.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros összejövetel bármely érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Magfalva, 2023. augusztus 24 - 27.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Fényes Napok
Fényes Napok
Mátészalka, 2023. augusztus 24 - 26.
Egy igazán különleges napot ünnepelnek ezzel az eseménnyel a város lakói, hiszen itt gyulladt ki először a közvilágítás New Yorkkal egy időben. A különleges történelmi mátészalkai eseményre sokan kíváncsiak.
bővebben
Off Road Fesztivál
Off Road Fesztivál
Gyenesdiás, 2023. augusztus 24 - 27.
Aki viszolyog a sártól, annak nem feltétlenül ez az ideális rendezvény. Ellenben, aki szereti az autókat, a sebességet és nem zavarja a sár, annak igazi off-road életérzésben lehet része. Aki kilátogat az eseményre, annak hatalmas élményben lesz része, különösen, ha csatlakozik
bővebben
Vertigo Filmfesztivál
Vertigo Filmfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 24 - 30.
A fővárosban megkezdődik a mozgókép izgalmas világának hete. A résztvevők a legkülönlegesebb filmek megtekintése közben élhetik át a közös mozizás élményét. Számos filmkategóriában vetítenek, így garantáltan minden néző megtalálja a kedvencét.
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2023. augusztus 25 - 27.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2023. augusztus 25 - 27.
Évről évre nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztro programok lehetőségét is kínálja. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkány, 2023. augusztus 25 - 27.
Ha nyár, akkor a harkányi gyógyfürdő mindenki előtt nyitva áll. Itt nem csak kellemes strandolás vár mindenkire, hanem különleges program kínálat is.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 25 - szeptember 2.
Ez a nyíregyházi rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Kecskeméti Repülőnap
Kecskeméti Repülőnap
Kecskemét, 2023. augusztus 26 - 27.
A Nemzetközi Repülőnap rendezvény Kecskeméten, a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán kerül megrendezésre. A légi parádék, a különleges katonai járművek mellett a haditechnikával kapcsolatos egyéb izgalmas tárgyak kerülnek bemutatásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!