403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Legyen Tánc! Fesztivál
Legyen Tánc! Fesztivál
Füzesabony, 2023. augusztus 18 - 19.
Aki ropni akarja, ne hagyja ki ezt a fantasztikus füzesabonyi program lehetőséget. Egy olyan fergeteges hangulatú esemény várja az érdeklődőket, ahol táncol kicsi és nagy, lesz néptánc és táncház, vérpezsdítő flamenco, esti koncert és sztárfellépő.
bővebben
Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2023. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2023. augusztus 19 - 20.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény évről évre szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
Csukafesztivál
Csukafesztivál
Csór, 2023. augusztus 19.
A Fejér megyei községben már több, mint tíz éve, hogy megrendezik a sokoldalú programsorozatot. Az esemény évről évre egyre nagyobb látogatószámmal bír. Köszönhető ez annak is, hogy számtalan kikapcsolódási formát nyújtanak az érdeklődők számára.
bővebben
Airshow Repülőnap
Airshow Repülőnap
Budaörs, 2023. augusztus 19.
Egész napos program lehetőséggel várja a látogatókat a budaörsi Airshow, amely a repülőtéren kerül megrendezésre. Az esemény mindenki számára ingyenes. Változatos programok kínálatával találkozhat a földön és a levegőben egyaránt a betérő vendég.
bővebben
Berényi Napok
Berényi Napok
Mezőberény, 2023. augusztus 19 - 20.
Hosszú évek hagyományaként rendezik meg ezt a nagyszabású mezőberényi eseményt. A több napos rendezvény pontjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Zenés műsorszámok, gyermek programok és főzőverseny várja az ide látogatókat.
bővebben
Floriana Nap
Floriana Nap
Csákvár, 2023. augusztus 20.
A csákvári pihenőpark ismét átalakul az augusztusi ünnepek idejére. A kézműves falu újra megnyílik és az összes korosztálynak kellemes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Szenkeparti Nagyvásár
Szenkeparti Nagyvásár
Penyige, 2023. augusztus 20.
A Szabolcs-Szatmár–Bereg megyei Penyigén az idén is vásári lesz a hangulat. Az esemény ismét megrendezésre kerül, mely egy olyan hagyományőrző rendezvény, ahol a térség jellegzetes hagyományait elevenítik fel a résztvevők.
bővebben
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
Kecskemét, 2023. június 21 - 25.
A kecskeméti filmfeszt, azaz a KAFF az animációs filmek seregszemléje, amelyre bárkit szeretettel várnak a szervezők. Az ünnepélyes megnyitó után az animációs filmeké a főszerep.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2023. augusztus 22 - 26.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!